Pulzar

Művész

MC Eksman

MC Eksman

MC Eksman már 1996 óta aktívan jelen van már a dnb porondján, nevével akkor kezdtek megismerkedni világszerte, amikor egyre többset tunt fel olyan jelentõs brit rave-ekenk, mint a One nation, Innovation, Accelerated Culture, Best of British, Telepathy, United Dance, Slammin Vinyl.

 Aztán 2003-ban a legnagyobb dnb portál, a Drum And Bass Arena szavazásán Eksman elnyerte a legjobb újonc MC címet. Egy évre rá az Accelerated Culture szavazásán a legjobb MC díjat söpörhette be, majd 2005-ben a DNB Arena 11 ezer szavazójának támogatásával õt választották a legjobb MC-nek.
Eksman nemcsak a színpadon, de a stúdióban is hallatja hangját, a szereplésével készült legsikeresebb szám eddig a Zinc-féle 'Drive By Car'. Budapesten a No.1. MC a No.1. DJ-vel fellépve mutatja meg, mit kell tudnia ahhoz egy mikrofonistának, hogy robbanásig fokozza a hangulatot.

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó