Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 500 Ft
Mindenkinek éjfél után2 000 Ft

Partyajánló

MADE INN UK - TERRY FRANCIS @ New Orleans Music Club

Fellépők
Dátum 2005-10-26
Helyszín New Orleans Music Club
Stílus Electro, Minimal
MADE INN UK - TERRY FRANCISA MADE INN UK sorozat célja, hogy kéthavonta egyszer olyan külföldi művészeket lásson vendégül, akik nemzetközi elismertségük révén, hazájuk zenei védjegyévé váltak. A MADE INN UK meghívottja, az a TERRY FRANCIS, aki a WIGGLE Records tulajdonosa és a világhírű FABRIC klub házigazda lemezlovasa.New Orleans Music Club

MADE INN UK - TERRY FRANCIS @ New Orleans Music Club

A MADE INN UK
sorozat célja, hogy kéthavonta egyszer olyan külföldi
művészeket lásson vendégül, akik nemzetközi elismertségük révén, hazájuk
zenei védjegyévé váltak.
A MADE INN UK meghívottja, az a TERRY FRANCIS, aki a WIGGLE Records
tulajdonosa és a világhírű FABRIC klub házigazda lemezlovasa.

A MADE INN UK meghívottja, az a TERRY FRANCIS, aki a WIGGLE Records
tulajdonosa és a világhírű FABRIC klub házigazda lemezlovasa. A Fabric
mára az egyetlen a londoni legendák közül, ahol olyan világsztárok adják
egymásnak a kilincset, mint Sasha, John Digweed, vagy James Zabiela. A
47(!)-ik kiadványnál tartó mix cd sorozatuk borítóin, olyan génuszok
szerepelnek elkövetőként, mint Adam Beyer, a Death in Vegas, a
Freestylers, Adam Freeland, vagy Craig Richards.
Az est másik különlegessége, a szintén angol GOLA divatcég hazai
bemutatkozása lesz. Éjfél után egy nem mindennapi show keretében nézhetsz
bele, a hamarosan megnyíló budapesti üzletek kínálatába.A belépő mellé
5000Ft értékű Gola cipőutalvány jár ajándékba.

Terry Francis

Egy hete startolt csak a Britmánia. És máris itt a Made Inn UK? Angolszász kultúrális hetek Budapesten. Ez így rendben is van. Na, de hogy már a csapból is ez folyik...
Szerintem nem sokan bánjuk. Október utolsó szerdáján, ugyanis nem mindennapi vendége lesz a fővárosi éjszakának.
A londoni legenda, a Fabric klub házigazda lemezlovasa, látogat el a Pesti Broadway-ra . Mint remélhetőleg ezt olyan sokan tudjátok, eme tisztség tulajdonosának lenni igencsak megtisztelő feladat. Terry Francis pultjában szinte mindenki megfordult, aki joggal számíthat bárminemű elistmertsége "dance" berkekben. Hétről hétre, olyanokkal "kénytelen" egy levegőt szívni, mint Tobi Neuman, Richie Hawtin, vagy éppen John Digweed. Nem mintha eme tényállás miatt, a márkanév 47 db-ból álló mix cd kollekciójának, (olyan elkövetőkkel, mint Adam Beyer, a Death in Vegas, a Freestylers, vagy Adam Freeland...) szégyenkeznie kéne.
Hogy a cseresznye ne hiányozzon, annak a bizonyos pudingnak a tetejéről, arról a szintén angol Gola divatcég ruhakollekciójának, magyarországi premierje is gondoskodik. Az egykor még a Manchaster United mezét is szállító ruházat, eme zenei csemege keretin belül ünnepli 100. jubileumát.
Ezek a száraz tények. A többit meg majd meglátjuk...

belépő: éjfélig 1500 HUF, éjfél után 2000 HUF

Club New Orleans 1066 Budapest, Lovag u. 5.
info: 70/2-623-623

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2010-11-06] Tirpa exclusive lemezbemutató koncert
  @ New Orleans Music Club

  TIRPA LEMEZBEMUTATÓ KONCERT! (feat. AZA, Dopeman, Kicsi Dope, Galambos Dorina) Magyarország riadó! Fain lemezhez, bombajó bemutató dukál. Exkluzív produkciót láthat a nagyérdemű november 6-án szombaton Budapest egyik legpatinásabb szórakozóhelyén. Tirpa az össze közreműködőt, élő zenészeket, dj-t (Kwest) és Galambos Dorinát is elhívta a New Orleans Music Club-ba (VI. kerület, Lovag u. 5.), ahol 22:30-as kezdéssel indul a zenei őrület a H.A.V. album bemutatása jegyében. Nincs mellébeszélés: a brigád kiemelt műsorral érkezik, s valószínűleg ez lesz 2010. egyik legsúlyosabb magyar rap koncertje. Hogy miért érdemes eljönni? Mert Tirpa szövegeit kívülről fújja a közönség, a legjobb csajok mind karmolják a laza stílusát, s mert végre bizonyításra kerülhet, hogy prémium körülmények között is tökéletesen működik Dopeman felfedezettjének 'rapertoárja' a színpadon. Jegyeket elővételben a Goldlife Store-ban és a weboldalon egyaránt 990 Ft-ért lehet kapni, a helyszínen pedig 1490 Ft-ért. Ez a buli a kihagyhatatlan kategória. Jegyelővétel: Goldlife Store 1061 Budapest Hajós utca 43. http://www.247goldlife.com/ 247goldlife@gmail.com
 • [2010-04-16] The First Hungarian Dancehall Queen Contest
  @ New Orleans Music Club

  A Hungarian Dancehall Queen Contest az év egyik legnagyobb dancehall eseménye és egyben az első ragga tánc megmozdulás Budapesten.
 • [2005-11-16] 3 éves a Pleasure Sound
  @ New Orleans Music Club

  A mögöttünk álló három évben számos alkalommal próbáltunk lehetőséget biztosítani az igény és az igényesség találkozására. Ezzel némiképp színesebbé téve hétköznapjaid. Idei zsúrunkra,(ami egyben a 2005-ös év utolsó "plezsörje" is) nem mindennapi vendég érkezik a ködös Manchesterből. Greg Vickers amellett, hogy Nic Fanculli és James Zabiela legjobb barátja, plussz a Tribal Gathering sorozat legújabb részének elkövetője, egy vérbeli "house arc" a szó legnemesebb értelmében. Az est felvezetését Moonline vállalta magára, aki ezúttal sem fog fukarkodni a hangulatkeltő elemekkel. A gyergyák elfújásáról és az ünnep méltó befejezéséről ismét Dave Van N gondoskodik majd.
 • [2005-11-11] the Debut & SYNTHETICnight
  @ New Orleans Music Club

  A nyári sikeres siófoki közös produkció után az őszi párzási időszakban a fővárosban is tanui lehetünk mi sül ki, ha két sikeres klubest összedugja, amilye van, és kerekít egy felhőtlen banzájt.
 • [2005-10-26] Mr. Fabric comes to Budapest
  @ New Orleans Music Club

  Terry Francis, Pöli, Dave van N, Polymorphin

Ajánlott rádiók a partyhoz

 • TRAFFIC RADIO STATION

  Bolgár elektronikus rádióadó
 • HouseTime

  24h Electro, House & More
 • FreshHouse.FM

  24h House, Electro and More
 • E L E C T R I Q U E

  Wicked Beats from NETMUSIQUE.com
 • FG DJ RADIO

  Francia
 • Prime FM

  A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó