Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 800 Ft

Partyajánló

The First Hungarian Dancehall Queen Contest @ New Orleans Music Club

Dátum 2010. április 16.
Helyszín New Orleans Music Club
Stílus ismeretlen
The First Hungarian Dancehall Queen ContestA Hungarian Dancehall Queen Contest az év egyik legnagyobb dancehall eseménye és egyben az első ragga tánc megmozdulás Budapesten.New Orleans Music Club

The First Hungarian Dancehall Queen Contest @ New Orleans Music Club

A Hungarian Dancehall Queen Contest az év egyik legnagyobb dancehall eseménye és egyben az első ragga tánc megmozdulás Budapesten.

Egy olyan indítványozás, mely gazdagítja a reggae - dancehall életet Magyarországon, és egy új táncstílust mutat be. Egy verseny, ahol a legforróbb jamaikai táncok uralják a színpadot, a legjobb táncosok előadásában. Először látogatnak Magyarországra világszerte ismert dancehall királynők, akik őrületes koreográfiáik bemutatása mellett a zsűriben is helyet foglalnak.
Hivatalos „dancehall queen contest – et” először Jamaikán rendeztek 1991-ben, mára a világ összes országában elterjedt. Európa szerte is rengeteg dancehall királynő tevékenykedik, és szinte minden országban megrendezik évente ezt a versenyt. A nyertesek részt vehetnek az európai, vagy a nemzetközi „dancehall queen contest – en”, amit szintén évente Jamaikán rendeznek meg.
Április 16-án a New Orleans Club-ban először nyílik lehetőségük a magyar táncosoknak, hogy elnyerjék a Hungarian Dancehall Queen 2010 címet. A nyertes egy évig viseli a „dancehall királynője” címet, és elutazhat Bolognába, hogy képviselje Magyarországot az európai versenyen.
 
Ha versenyezni szeretnél, csak nevezz, értékes nyeremények várnak!
Jelentkezni lehet: dancehallqueen.hu@gmail.com

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2010-11-06] Tirpa exclusive lemezbemutató koncert
    @ New Orleans Music Club

    TIRPA LEMEZBEMUTATÓ KONCERT! (feat. AZA, Dopeman, Kicsi Dope, Galambos Dorina) Magyarország riadó! Fain lemezhez, bombajó bemutató dukál. Exkluzív produkciót láthat a nagyérdemű november 6-án szombaton Budapest egyik legpatinásabb szórakozóhelyén. Tirpa az össze közreműködőt, élő zenészeket, dj-t (Kwest) és Galambos Dorinát is elhívta a New Orleans Music Club-ba (VI. kerület, Lovag u. 5.), ahol 22:30-as kezdéssel indul a zenei őrület a H.A.V. album bemutatása jegyében. Nincs mellébeszélés: a brigád kiemelt műsorral érkezik, s valószínűleg ez lesz 2010. egyik legsúlyosabb magyar rap koncertje. Hogy miért érdemes eljönni? Mert Tirpa szövegeit kívülről fújja a közönség, a legjobb csajok mind karmolják a laza stílusát, s mert végre bizonyításra kerülhet, hogy prémium körülmények között is tökéletesen működik Dopeman felfedezettjének 'rapertoárja' a színpadon. Jegyeket elővételben a Goldlife Store-ban és a weboldalon egyaránt 990 Ft-ért lehet kapni, a helyszínen pedig 1490 Ft-ért. Ez a buli a kihagyhatatlan kategória. Jegyelővétel: Goldlife Store 1061 Budapest Hajós utca 43. http://www.247goldlife.com/ 247goldlife@gmail.com
  • [2005-11-16] 3 éves a Pleasure Sound
    @ New Orleans Music Club

    A mögöttünk álló három évben számos alkalommal próbáltunk lehetőséget biztosítani az igény és az igényesség találkozására. Ezzel némiképp színesebbé téve hétköznapjaid. Idei zsúrunkra,(ami egyben a 2005-ös év utolsó "plezsörje" is) nem mindennapi vendég érkezik a ködös Manchesterből. Greg Vickers amellett, hogy Nic Fanculli és James Zabiela legjobb barátja, plussz a Tribal Gathering sorozat legújabb részének elkövetője, egy vérbeli "house arc" a szó legnemesebb értelmében. Az est felvezetését Moonline vállalta magára, aki ezúttal sem fog fukarkodni a hangulatkeltő elemekkel. A gyergyák elfújásáról és az ünnep méltó befejezéséről ismét Dave Van N gondoskodik majd.
  • [2005-11-11] the Debut & SYNTHETICnight
    @ New Orleans Music Club

    A nyári sikeres siófoki közös produkció után az őszi párzási időszakban a fővárosban is tanui lehetünk mi sül ki, ha két sikeres klubest összedugja, amilye van, és kerekít egy felhőtlen banzájt.
  • [2005-10-26] MADE INN UK - TERRY FRANCIS
    @ New Orleans Music Club

    A MADE INN UK sorozat célja, hogy kéthavonta egyszer olyan külföldi művészeket lásson vendégül, akik nemzetközi elismertségük révén, hazájuk zenei védjegyévé váltak. A MADE INN UK meghívottja, az a TERRY FRANCIS, aki a WIGGLE Records tulajdonosa és a világhírű FABRIC klub házigazda lemezlovasa.
  • [2005-10-26] Mr. Fabric comes to Budapest
    @ New Orleans Music Club

    Terry Francis, Pöli, Dave van N, Polymorphin

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó