Pulzar

Partyajánló

the Debut & SYNTHETICnight @ New Orleans Music Club

Fellépők
Dátum 2005. november 11.
Helyszín New Orleans Music Club
Stílus House, Progressive House, House
the Debut & SYNTHETICnightA nyári sikeres siófoki közös produkció után az őszi párzási időszakban a fővárosban is tanui lehetünk mi sül ki, ha két sikeres klubest összedugja, amilye van, és kerekít egy felhőtlen banzájt. New Orleans Music Club

the Debut & SYNTHETICnight @ New Orleans Music Club

A nyári sikeres siófoki közös produkció után az őszi párzási időszakban a fővárosban is tanui lehetünk mi sül ki, ha két sikeres klubest összedugja, amilye van, és kerekít egy felhőtlen banzájt.
A Debut és a SYNTHETIC csapata ezúttal is közösen száll harcba a kegyeitekért. Először lesz példa arra, hogy egy teremben egy éjszaka halljuk mindkét csapat kiváló DJ-it, kiegészülve a GlobalUnderground birodalmát is megjárt honi tálentumokkal, az Yvel & Tristan párossal, akik sosem tétlenkednek megmutatni, nem véletlenül választotta őket Warren papa. A kétszemélyes tandemek sorát a Debut országszerte hírhedt követei, Garay és Moonline folytatják, majd a páratlan páros után a szimpatikus szintetikusok, Mannel és Aromatic csapnak oda a mostanában tőlük megszokott ereszd-el-a-hajam stílusban.

A helyszín pedig tökéletesen passzol a klasszikus romantikához és a kortárs elektronikához, hiszen a belvárosi Lovag utcában található New Orleans Club valódi összhangban vegyíti a modernséget és az eleganciát. Minden feltétel teljesülni látszik, a csillagok állása is kedvező, mi kellhet még egy dögös őszi párzáshoz?

 

The Debut & SYNTHETICnight
Őszi párzás
2005. november 11., péntek
New Orleans Music Club (Nagymező utca – Lovag utca)
Yvel & Tristan
Moonline | Garay
Mannel | Aromatic
Belépő: 1500 HUF
Infoline: 06.20.9656.393 | 06.30.9960.999

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2010-11-06] Tirpa exclusive lemezbemutató koncert
    @ New Orleans Music Club

    TIRPA LEMEZBEMUTATÓ KONCERT! (feat. AZA, Dopeman, Kicsi Dope, Galambos Dorina) Magyarország riadó! Fain lemezhez, bombajó bemutató dukál. Exkluzív produkciót láthat a nagyérdemű november 6-án szombaton Budapest egyik legpatinásabb szórakozóhelyén. Tirpa az össze közreműködőt, élő zenészeket, dj-t (Kwest) és Galambos Dorinát is elhívta a New Orleans Music Club-ba (VI. kerület, Lovag u. 5.), ahol 22:30-as kezdéssel indul a zenei őrület a H.A.V. album bemutatása jegyében. Nincs mellébeszélés: a brigád kiemelt műsorral érkezik, s valószínűleg ez lesz 2010. egyik legsúlyosabb magyar rap koncertje. Hogy miért érdemes eljönni? Mert Tirpa szövegeit kívülről fújja a közönség, a legjobb csajok mind karmolják a laza stílusát, s mert végre bizonyításra kerülhet, hogy prémium körülmények között is tökéletesen működik Dopeman felfedezettjének 'rapertoárja' a színpadon. Jegyeket elővételben a Goldlife Store-ban és a weboldalon egyaránt 990 Ft-ért lehet kapni, a helyszínen pedig 1490 Ft-ért. Ez a buli a kihagyhatatlan kategória. Jegyelővétel: Goldlife Store 1061 Budapest Hajós utca 43. http://www.247goldlife.com/ 247goldlife@gmail.com
  • [2010-04-16] The First Hungarian Dancehall Queen Contest
    @ New Orleans Music Club

    A Hungarian Dancehall Queen Contest az év egyik legnagyobb dancehall eseménye és egyben az első ragga tánc megmozdulás Budapesten.
  • [2005-11-16] 3 éves a Pleasure Sound
    @ New Orleans Music Club

    A mögöttünk álló három évben számos alkalommal próbáltunk lehetőséget biztosítani az igény és az igényesség találkozására. Ezzel némiképp színesebbé téve hétköznapjaid. Idei zsúrunkra,(ami egyben a 2005-ös év utolsó "plezsörje" is) nem mindennapi vendég érkezik a ködös Manchesterből. Greg Vickers amellett, hogy Nic Fanculli és James Zabiela legjobb barátja, plussz a Tribal Gathering sorozat legújabb részének elkövetője, egy vérbeli "house arc" a szó legnemesebb értelmében. Az est felvezetését Moonline vállalta magára, aki ezúttal sem fog fukarkodni a hangulatkeltő elemekkel. A gyergyák elfújásáról és az ünnep méltó befejezéséről ismét Dave Van N gondoskodik majd.
  • [2005-10-26] MADE INN UK - TERRY FRANCIS
    @ New Orleans Music Club

    A MADE INN UK sorozat célja, hogy kéthavonta egyszer olyan külföldi művészeket lásson vendégül, akik nemzetközi elismertségük révén, hazájuk zenei védjegyévé váltak. A MADE INN UK meghívottja, az a TERRY FRANCIS, aki a WIGGLE Records tulajdonosa és a világhírű FABRIC klub házigazda lemezlovasa.
  • [2005-10-26] Mr. Fabric comes to Budapest
    @ New Orleans Music Club

    Terry Francis, Pöli, Dave van N, Polymorphin

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó