Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Finest Selection @ Bob Café, Balatonfűzfő

Fellépők
Dátum 2005-08-05
Helyszín Bob Café, Balatonfűzfő
Stílus House
Finest SelectionA balatonfüredi Columbus Club-ban 2005 márciusától nagy sikerrel kerülnek megrendezésre a Finest Selection néven futó rendezvények, melyek során a haladó house korongok bemutatása a lemezlovasok legfőbb teendője.Bob Café, Balatonfűzfő,

Finest Selection @ Bob Café, Balatonfűzfő

A balatonfüredi Columbus Club-ban 2005 márciusától nagy sikerrel kerülnek megrendezésre a Finest Selection néven futó rendezvények, melyek során a haladó house korongok bemutatása a lemezlovasok legfőbb teendője.

Ahogy a névből is adódik, a house legjava, a legfinomabb válogatás kerül a terítékre - vagyis a lemezjátszókra - Geri da Pig vezényletével. Ez a rendezvény a nyári időszakra, egyetlen, megismételhetetlen alkalomra a szabad ég alá költözik, a balatonfűzfői Bob Café teraszára, amely az egyetlen szabadtéri szórakozóhely a Balaton északi partján. Ezen a különleges pénteki éjszakán a házigazdák Geri da Pig, Belo és R-Zsolt lesznek. A kellemes, mediterrán adottságokkal rendelkező teraszt különleges dekorációval, és egy látványos laser-show-val egészítik ki, ám a kellemes hangulatról már rögtön a bejáratnál, INGYENES BELÉPÉSSEL gondoskodnak!

Finest Selection OPEN AIR @ Bob Café, Balatonfuzfo augusztus 5. péntek

Info line: 20-5-31-11-21

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó