Pulzar

Partyajánló

Drum Club - Gremlinz @ Mokka Cuka

Fellépők
Dátum 2005. július 2.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus House, Dance
Drum Club - GremlinzA következő ingyenes Drum&Bass megmozdulás a Mokka Cukában július másodikára esik, amikoris a kanadai Gremlinz formáció érkezik.Mokka Cuka

Drum Club - Gremlinz @ Mokka Cuka

A következő ingyenes Drum&Bass megmozdulás a Mokka Cukában július másodikára esik, amikoris a kanadai Gremlinz formáció érkezik.
Drum Club
helye: Mokka Cuka
dátum: 2005. július 2.
ingyenes

line up
Gremlinz (Metalheadz, Renegade Hardware, Architecture, Version, Horsemen - Can)
Stealth (Bladerunnaz)
Dis (ImpulseCreator)

Gremlinz (Metalheadz, Renegade Hardware, Architecture, Version, Horsemen - Can)

Az Újvilág Londonja, azaz a drum and bass élet szíve kétségkívül Toronto. Míg az Egyesült Államokban városonként csak néhány klubban hallható dobbasszus, addig a kanadai fővárosban szinte minden napra jut pár buli és minden hétre jut valaki az angol nagymenőkből.
A torontói veteránok (Visionary, Mystical and Sniper, Everfresh, Illfingas) mellett szép lassan felcseperedett egy új generáció (Stranjah & Gremlinz, Mutt, Outlook, Titan, 0=0, John Rolodex, Cartridge), akiknek zeneszerzői képessége nem csak a Metalheadz-tag Loxy, Ink vagy Klute figyelmét keltette fel, de maga a főnök, Goldie is odafigyelt társai lelkes beszámolóira. A fiatalok nevével egyre gyakrabban lehet találkozni a borítokon, olyan kiadóknál, mint a Metalheadz, Loxy Karma nevű kiadója, a Renegade Hardware vagy a kattantabbak közül a Planet Mu.
A Budapestre látogató Gremlinz 1998-ban már az egyik legmenőbb torontói klub, a Turbo rezidense lett és állandó szereplője volt a Renegade Airwaves és Source rádióadók műsorának.
Produceri tevékenysége akkortól érdekes, amikor 2000-ben összeakadt Stranjah nevű, ma már állandó szerzőtársával. Kettejük szigorú, tört dzsungel zenéivel Ink Architecutre és Loxy Karma nevű kiadójánál, a Metalheadzen és a Renegade Hardware-nél találkozhatunk.

web
www.mokkacuka.hu
www.metalheadz.co.uk
www.tovmusic.com
www.architecture-recordings.com
www.versionrecordings.com
www.bladerunnaz.com
www.drumandbass.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó