Pulzar

Partyajánló

ImpulseCreator 6th Birthday @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
ImpulseCreator 6th BirthdayA hat éves ImpulseCreator Az Impulsecreator (www.drumandbass.hu) Magyarország első drum and bass / breakbeat témájú online magazinja. A honlap 1999. májusi indulása óta meghatározó szerepet tölt be a hazai elektronikus zenei élet e területén. A készítők feladatuknak tekintik az egyre bővülő közönség széleskörű tájékoztatását a magyarországi és külföldi eseményekről, átfogó képet adva korunk egyik legdinamikusabban fejlődő zenei színteréről. Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

ImpulseCreator 6th Birthday @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

A hat éves ImpulseCreator
Az Impulsecreator (www.drumandbass.hu) Magyarország első drum and bass / breakbeat témájú online magazinja. A honlap 1999. májusi indulása óta meghatározó szerepet tölt be a hazai elektronikus zenei élet e területén. A készítők feladatuknak tekintik az egyre bővülő közönség széleskörű tájékoztatását a magyarországi és külföldi eseményekről, átfogó képet adva korunk egyik legdinamikusabban fejlődő zenei színteréről.

Az elmúlt években a fő zenei irányvonal mellett afféle "urbánus" kulturális magazinná nőtte ki magát: partiajánló rovata mérvadó, segítette azóta lemezmegjelenésig jutott magyar producerek nyilvánosság elé lépését, fórumán nap mint nap teret ad a színtér történéseinek megvitatására. A hírek, érdekességek, labeleket, előadókat bemutató írások, lemezkritikák és party-beszámolók mellett, a 'Zene füleidnek' fórumrovatban lehetőség van saját készítésű zenék publikálására, illetve mások szerzeményeinek letöltésére és véleményezésére is. Jelenleg több mint 200 magyar alkotás van fent és ezeket közel 10000-en töltötték le maguknak. Az oldalakon az interaktivitásnak is igen nagy szerep jut; a regisztrált felhasználók hozzászólhatnak az összes cikkhez és beszámolóhoz, illetve mondanivalójukat megoszthatják másokkal is a 'phórum' menüpont alatt. Az Impulsecreator látogatottsága, az elektronikus zenei stílusok itthoni térhódításával párhuzamosan, folyamatosan nő, ez az elmúlt három hónap átlagában napi 250000 találatot (hit) és 1500 egyedi látogatót (visit) jelentett. Látogatóink rendszeres visszatérését a folyamatos - napi, illetve heti gyakoriságú - tartalomfrissülés, a nyereményjátékok és a fórum biztosítják.

ImpulseCreator + Deep pres. Anorganik feat. Szocs Gergo + Macc + Kasra
ImpulseCreator 6th Birthday

"Hear the drummer get wicked!"

helye: Trafó Bár Tangó
dátum: 2005. április 30.
belépõ: 1500 HUF

Anorganik + Szőcs Gergő - live PA

Deutsch Gábor a hazai elektronikus zenei színtér titkos fegyvere. Csaknem minden stílusban alkotott már figyelemre méltót valamelyik alteregója mögé rejtőzve (Anorganik, Raster, Gary Blade) és számtalan hazai produkció kelt életre áldásos hangmérnöki tevékenységének köszönhetően. Anorganik élő fellépéseire is mindig érdemes odafigyelni. A koncerteken egy ideje elválaszthatatlan társa a dobos, Szőcs Gergő, akinek precíz pörölycsapásai szilárd alapként szolgálnak Anorganik több stílusirányzatot átívelő előadásához.

Macc (Outsider, Counter Intelligence, Vibez) - live drum PA

Macc egyaránt érdeklődik a programozott breakek és a feldobolt ritmusok iránt. Stílusát és hozzáállását a drumfunk daddy Paradox-éhoz lehetne hasonlítani, egy lényeges különbséggel. Míg Paradox fellépésein a breakek gépekből törnek elő, addig Macc dobverőt ragad és élőben dobolja el a ritmusokat stílusbeli kötöttségek nélkül. Fergeteges élő fellépéseivel eddig Horvátország, Belgium, Írország és hazája, Anglia közönségét nyűgözte le. A budapesti előadásra teljesen új műsorral készül, funk és hip-hop ütemektől gyorsulva drum and bass-ig. Macc zenéi bakelitre préselve a Paradox igazgatta Outsider, a holland Counter Intelligence és a nagy múltú Vibez kiadó megjelenésein hallhatóak.

Kasra (Critical Rec.) - dj set

A Critical egy kis kiadó, amely évek óta egyre jobb maxikkal jelentkezik. A labelt vezető Kasra filozófiája szerint olyan zenéket válogat a kiadóhoz, amelyek nemcsak a klubokban, de otthoni hallgatáskor is megállják a helyüket, valamint egy kissé eltérnek a producer megszokott hangzásvilágától. A Critical nem ragad le egy irányzatnál sem, a katalógusban felbukkan Chris.su, az Illskillz, a Mathematics, a brazil XRS, Calibre vagy Silent Witness és Break, valamint Breakage és Flight (Alias) neve. A kiadó mottóját DJ-ként is kiválóan képviselő Kasra újabban a zenekészítésbe is belekóstolt. A D.Kay segítségével készült 'Babylon' máris Flight és több más DJ nagy kedvence.

web:
www.drumandbass.hu
www.deep.hu
www.counterintelligence.nl
www.vibezproductions.com
www.criticalmusic.com
www.anorganik.net

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó