Pulzar

Partyajánló

SYNTHETICnight @ Vogue Café

Fellépők
Dátum 2005. április 8.
Helyszín Vogue Café
Stílus Drum and Bass, House, Techno, Tech-house
SYNTHETICnightA sikeres debütálás után ezúttal újra a Vogue hajó látja vendégül a Partycom.hu független estjét, a SYNTHETICnightot. A Keringő a Dunán alcímet viselő rendezvény nem tér el az eredeti koncepciótól, hiszen ezúttal is bemutatkozik egy ifjú lemezlovag, lesz egy népszerű SYNTHETICpleasure mixer, lesznek a rezidensek, és remélhetőleg legalább akkora hangulat, mint a legutóbb. Hazánkban egyedülállóan továbbra is a weboldalon regisztrált meghívóval, belépő fizetése nélkül látogatható a rendezvény.Vogue Café

SYNTHETICnight @ Vogue Café

A sikeres debütálás után ezúttal újra a Vogue hajó látja vendégül a Partycom.hu független estjét, a SYNTHETICnightot. A Keringő a Dunán alcímet viselő rendezvény nem tér el az eredeti koncepciótól, hiszen ezúttal is bemutatkozik egy ifjú lemezlovag, lesz egy népszerű SYNTHETICpleasure mixer, lesznek a rezidensek, és remélhetőleg legalább akkora hangulat, mint a legutóbb. Hazánkban egyedülállóan továbbra is a weboldalon regisztrált meghívóval, belépő fizetése nélkül látogatható a rendezvény.

Garay az utóbbi időben kitört a Debut rezidensek köréből, és országos, egyre növekvő népszerűségre tesz szert, köszönhetően egyrészt kivételes zenei ízlésének, nagyszerű érzékeinek, amelyeket hallgatva bárhol is járjon az országban, megbuliztatja akármelyik közönséget. Több mint egy éve volt utoljára vendégünk, ezúttal a legutóbbi SYNTHETICpleasure09 apropóján látogat hozzánk.
Madox üstökösként robbant a house lemezlovasok következő generációjába, aki már hallotta őt élőben, vagy előre rögzített mixében, az egyből a zenéje rabjává vált. Ami jellemzi: megalkuvás nélküli hamisítatlan house, különleges jazzy, deep, vagy épp tech elemekkel fűszerezve. Ritka az olyan feltörekvő DJ, akinek ennyire egyedi és felismerhető stílusa legyen, ilyen fiatalon sokan még keresik önmagukat. Nos ő már megtalálta a saját hangzását.
Mannel és Aromatic pedig immár második esztendeje biztosítja a minőségi szórakoztatást, tartva mindazon értékeket, melyek kedvéért életre lett hívva tavaly a SYNTHETICnight.

SYNTHETICnight – Keringő a Dunán
2005. április 8.
Vogue Cafe – Pesti alsó rakpart (Margit híd és Árpád híd között)
Garay (Debut, Admirable Night), Madox (deephouse.hu), Mannel (Synthetic, UREC), Aromatic (Synthetic, Peak Time)
A belépés ingyenes. Meghívót a www.synthetic.hu oldalon lehet igényelni.
Belépés csak 18 év felett. A belépés jogát a szervezők fenntartják!
www.synthetic.hu
party@partycom.hu
+36.70.2423.774
+36.30.444.0472

 

Ajánlott lemezek

  • Megjelent Tranzident szerzőalbuma!

    Megjelent Tranzident „The Origin” című szerzőalbuma. A CD-n 12 dalt találunk, köztük a rádiókban és a VIVA TV-n is előszeretettel játszott Mindennapot, vagy a Drift hosszú verzióját, melyet olyan világhírű producerek is pörgetnek rádióműsoraikban, fellépéseiken, mint pl. Armin Van Buuren, Above & Beyond, Menno de Jong, Matt Darey vagy Airbase.

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó