Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Behnam's Birthday Party @ Club Q (ex Play club), Gödöllő

Fellépők
Behnam's Birthday PartyFebruár 18-án ismét egy ígéretes technopartinak nézhet elébe a gödöllõi Club Play közönsége. Nem. Ezúttal nem a jól megszokott Tech Time-ról van szó, hanem valami egész másról. A parti apropóját ugyanis a fentebb említett rendezvénysorozat egyik állandó házigazdájának, Behnamnak a közelgõ születésnapja adja. Tehát február 18-án BEHNAM’S BIRTHDAY PARTY.Club Q (ex Play club), Gödöllő,

Behnam's Birthday Party @ Club Q (ex Play club), Gödöllő

Február 18-án ismét egy ígéretes technopartinak nézhet elébe a gödöllõi Club Play közönsége. Nem. Ezúttal nem a jól megszokott Tech Time-ról van szó, hanem valami egész másról. A parti apropóját ugyanis a fentebb említett rendezvénysorozat egyik állandó házigazdájának, Behnamnak a közelgõ születésnapja adja. Tehát február 18-án BEHNAM’S BIRTHDAY PARTY.

S hogy kik szolgáltatják a talpalávalót e jeles eseményen? Nos a névsor igen hosszú, lévén a meghívottak a mostanában egyre elterjedtebb back 2 back szettekel fogják emelni az est fényét. Természetesen az ünnepelt pezsgõspoharak emelgetése mellett a lemezek pakolgatásából is kiveszi a részét, mégpedig producertársa Henry Collins oldalán. Róluk érdemes megjegyezni, hogy épp a napokban végezték el az utolsó simításokat a közelgõ Mayday Budapest elsõ hivatalos himnuszán. A további párosok: Sigee & Kiri a, Benzol & Sajgal, Newl & NorY, Benji & Vajon, Nigel Snorter & K Borisz, az éjszakát pedig a Play rezidens Steve Brick fogja lezárni.
Érdemes korán érkezni a partyba hiszen az elsõ 200 vendég ajándék mix cd-t és Freee magazint kap ajándékba, ileltve az est folyamán 2 db V.I.P. Mayday belépõ is kisorsolásra kerül.
Február 18-án tehát szeretettel vár mindenkit Behnam és csapata!

Dátum: 2005.02.18

Helyszín: Club Play (Gödöllõ)

Line up:

Collins vs Behnam
NewL vs Nory
Sigee vs Kiri
Benji vs Vajon
Benzol vs Sajgal
K.Borisz vs Nigel Snorter
Steve Brick

Belépõ: 23:00-ig 1000Ft, utána 1500Ft

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó