Pulzar

Partyajánló

Nouvo @ Colosseum, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. február 11.
Helyszín Colosseum, Budapest
Stílus House, Progressive House, Tech-house, Techno,
Drum and Bass
Nouvo2005 február 11-én, pénteken feléled egy legenda. A '90-es évek végi budapesti éjszakai élet egyik meghatározó klubja, a Colosseum ugyanis újranyitja régóta zárva tartó kapuját - immár Nuovo Colosseum néven. A teljesen átalakított és modernizált klub két teremmel, hangulatos belső design-nal, valamint kiváló hangrendszerrel várja a látogatókat.Colosseum, Budapest,

Nouvo @ Colosseum, Budapest

2005 február 11-én, pénteken feléled egy legenda. A '90-es évek végi budapesti éjszakai élet egyik meghatározó klubja, a Colosseum ugyanis újranyitja régóta zárva tartó kapuját - immár Nuovo Colosseum néven. A teljesen átalakított és modernizált klub két teremmel, hangulatos belső design-nal, valamint kiváló hangrendszerrel várja a látogatókat.

A zenéről a Main Roomban Pete Brooks, Ausztria első számú house lemezlovasa, hazánk első aranylemezes DJ-je, Junior, valamint D.Deejay és Insomnia_snd fog gondoskodni. Az emeleten lévő kisebb teremben pedig a könnyed techno ütemeké lesz a főszerep Jankec, valamint Collins & Behnam jóvoltából.

Február 11-én tehát szeretettel vár minden kedves vendéget a Nouvo Colosseum csapata, továbbra is a XV. Kerületi Késmárk utcában!

Bővebb info: www.d-snd.com

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

  • RiseFM - Teljes gőzzel

    A RiseFM egyre nagyobb hírnévre tesz szert a nemzetközi zenei piacon
  • NetForce

    A TWILIGHT Partyn debütál a Nite Force február 20-án A Rise FM exkluzív klubestje első alkalommal a budapesti Club Play-ben lesz látható

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó