Pulzar

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak1 500 Ft
Lányoknak elővételben 500 Ft
Fuúknak1 000 Ft

Partyajánló

BUDAPEST LEGNAGYOBB MODERN TÁNCZENÉS PARTYJA FEBRUÁRBAN! @ Sport Max 2.

Fellépők
Dátum 2010. február 20.
Helyszín Sport Max 2.
Stílus Trance, Dance, House
BUDAPEST LEGNAGYOBB MODERN TÁNCZENÉS PARTYJA FEBRUÁRBAN!Nincs olyan klubber, aki ne ismerné a Kingdom Kome Cuts alapítója, D.O.N.S. Pump up the jam remixét, a Night train-t, vagy a Drop the gun track-jét, amire a mai napig több ezer partiarc bulizik Ibizától egészen Miamiig.Sport Max 2.

BUDAPEST LEGNAGYOBB MODERN TÁNCZENÉS PARTYJA FEBRUÁRBAN! @ Sport Max 2.

Nincs olyan klubber, aki ne ismerné a Kingdom Kome Cuts alapítója, D.O.N.S. Pump up the jam remixét, a Night train-t, vagy a Drop the gun track-jét, amire a mai napig több ezer partiarc bulizik Ibizától egészen Miamiig.

D.O.N.S. az egyik legtöbb megjelenéssel büszkélkedő európai producer, évente több kis és nagylemeze jelenik meg, közben pedig olyan klubbok látják vendégül, mint a német Pacha vagy a londoni Ministry of Sound.
D.O.N.S.-hoz csatlakozik ezen az estén Inusa Dawuda, aki nem csak kiváló vokalista, hanem igazi zenei kuriózum, hiszen remekül szaxofonozik és dobol, valamint MC-ként is szép sikereket könyvelhet el.
A magyar line up is igazi csemege, hiszen a warm up felelőse Kelet-Magyarország legismertebb lemezlovasa, Németi. Valamint itt lesz velünk a modern tánczene egyik legjelesebb itthoni képviselője, Lauer és a masszívabb ritmusokat kedvelőknek Tommyboy.

Helyszín: Sportmax, Budapest Csörsz u. 14-16
Hölgyeknek elővételben 500 ft, helyszínen 1000 ft, mely belépők ára teljes egészében lefogyasztható! Uraknak elővételben 1000 ft, helyszínen 1500 ft.
Elővétel a Sportmax pénztárában minden nap 12-22 óráig, valamint az Interticket jegypénztáraiban és a www.jegy.hu oldalon.
Infoline:  +36.20.614.90.60

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó