Pulzar

Subsky

1979-ben született Isztambulban és azon kevesek közé tartozik,akik már fiatalon is zenéltek és saját stílust alakítottak ki.

Már 1993 óta gyűjti a lemezeket és e miatt igen széles zenei látóköre alakult ki, amely trip-hoptól az ambientig, vagy akár az inteligens drum & bassig terjed.1997 óta a Radio Coolmál dolgozik,itt fedezte felazt az új stílust,ami igazán jellemző rá:a progresszív ötvözete a tech house-sal és a techno és trance keresztezése. Néhány évvel késobb saját zenéket kezdett felvenni Belgium legjobb trance kiadójánál az XTC lemezcégnél.Itt jelentette meg elso lemezéd a "Faraway"-t. 2001 végére átigazolt a Sadie Recordshoz és megjentette a "Four Days-t", ekkor már Subsky néven. A "Four Days"-t már Paul Van Dyk is beválogatta egyik kiadványára.2002 áprilisában már rendszeresen jelentkezett a Proton rádion,ami az Internet egyik legnépszerubb rádiója.2003 februárjában a Subsky - not Yet című számát már a BBc-n Moshic is játszotta az Essential Mix címu musorban.Részt vett a GU 24- Nick Warren - Reykjavik felvételein.200 álland3-ban és Moshic promo cdjén is közreműködött. Mára állandó fellépo a legtöbb török clubban, mint pl. Switch, 7th House, Scene, Crystal, Underground, Recycle, Spoon, Godet, Nuclub, Ankara 20, Eskisehir Buddha Bar and Adana That's It. Ezenkívül olyan fesztiválok állandó fellépoje,mint a 4th J&B Dance & Techno Festival, ADA 1 and 2, Insomniac 1 and 2 and Bughole.Játszott már együtt az alábbi nagy Djk-kel: Danny Howells, Dave Seaman, Anthony Pappa, Max Graham, Sander Kleinenberg, James Holden, Nick Warren, Stef, Mike Vandenberg, Chris Fortier, Moshic, Omid 16b, Lemon8, John Creamer and Parks & Wilson, Quivver.

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Drum and Bass

  Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Biográfiák

 • Palotai

  Az atléta alkatú dj már tíz éve van a ringben, és még sosem akadt, aki padlóra küldje. Persze nehezen akadna ilyen, és nem csak a lemezek felkutatásával és lejátszásával töltött órák terén szerzett behozhatatlan előnye miatt.

Szervező

 • Bladerunnaz

  A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó