Pulzar

Partyajánló

Witty Tunes pres. Ray Okpara (DE) @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2022. október 21.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus House
Witty Tunes pres. Ray Okpara (DE)A német precizitás tovább folytatódik a Witty Tunes oldaláról az Akvárium Klubban, hiszen Christian Burkhardt után egy újabb House arc érkezik az októberi eseményre Ray Okpara személyében.Akvárium Klub

Witty Tunes pres. Ray Okpara (DE) @ Akvárium Klub

A német precizitás tovább folytatódik a Witty Tunes oldaláról az Akvárium Klubban, hiszen Christian Burkhardt után egy újabb House arc érkezik az októberi eseményre Ray Okpara személyében.

Ray nem ismeretlen név a magyar klub- és fesztiváléletben hiszen az évek során már vendége volt a Balaton Sound, a B My Lake és több budapesti klubestnek is.

A mannheimi származású DJ és producer olyan nevek társaságában csöppent bele a zenei körforgásba mint Nick Curly, Sascha Dive vagy Johnny D akikkel együtt aktív részesei voltak az otthoni klubéletnek. A Timewarp mellett számos ikonikus klubban is fellépett az évek során, mint a Space Ibiza, Pacha, Fabric, Watergate, Privilege vagy pedig az Egg London többek között.

Egy este hazai support nélkül sem lehet teljes, a CityMatine és a RAW sorozat alapköve, Captain Knuckles is csatlakozik a Witty Tunes sorozathoz. Ahhoz pedig, hogy teljes legyen a kép, a kiadó két oszlopos tagja fog gondoskodni. Shades of Play egyenesen Washingtonból érkezik, hogy prezentálja a legkiválóbb zenéket a House palettáról, emellett pedig a Witty Tunes hazai rezidense, No Else is a lemezjátszók mögé áll október 21-én az Akvárium Klubban.

Jegyek elérhetőek az Akvárium Klub oldalán:
https://akvariumklub.hu/prog.../witty-tunes-pres-ray-okpara/

Kezdés: 22:00, Zárás: 05:00
Info: www.akvariumklub.hu

www.facebook.com/​events/​5725660610819829/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó