Pulzar

Partyajánló

Sobekin w/ Toto Chiavetta @ AETHER

Fellépők
Dátum 2020. január 18.
Helyszín AETHER
Stílus House, Techno
Sobekin w/ Toto ChiavettaSobekin – Világosság az éjszakában A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.AETHER

Sobekin w/ Toto Chiavetta @ AETHER

Sobekin – Világosság az éjszakában

A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

A szicíliai Cataniában született és nevelkedett Toto Chiavetta már fiatalon kapcsolatba került a techno szcénával. Az irányzatot követve egy ősrégi Playstation segítségével alkotta meg első zenéit, amelyeket később saját intuíciók és a teljes művészi szabadság által vezérelt kidolgozottabb produkciók követtek. Néhány nagyon egyedi hangzású megjelenés a Yoruba Recordson, majd az ‘Impermanence’ című album hozta meg a nemzetközi ismertséget számára, a kiadó atyja Osunlade pedig ezzel párhuzamosan fellépésekkel is támogatta a szicíliai stúdió mágust. Toto a Chiavetta hangzást tovább finomítva 2016-ban jelentette meg első EP-jét az Ame és Dixon által vezetett berlini Innervisions-nél; a ‘Silence Has Come’ EP-t később további kettő követte a legnagyobbak egyikei közé emelve így az előadót. Mély, perkusszív, olykor sötét, ám mindig harmonikus és jövőbe mutató zenék kerülnek ki kezei közül, amelyek a deep/afro/melodic house határvonalain egyensúlyozva a legmagasabb minőséget képviselik.

A legutóbbi Sobekin bulija óta elindította Borders Of Light nevű saját kiadóját, azóta itt jelennek meg gigantikus tánctérromboló bombái és remixei.

Sobek; ,,Toto az egyetlen ismétlő a meghívottaim közül, nagy hatást tett rám emberileg, és a szettjével is. Az estét valószínűleg most is b2b-el zárjuk. “

Éld meg a pillanatot, engedd el a telefonod!

Toto Chiavetta (Borders Of Light, Innervisions, Yoruba)
Sobek (Monaberry, TAU)

Belépő:
Elővétel és 24:00 előtt - 2000HUF / 7EUR
24:00 után - 3000HUF / 10EUR

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó