Pulzar

Partyajánló

Bladerunnaz ★ Ed Rush ★ Kemal (Konflict) ★ Bad Company UK

Fellépők
Dátum 2019. december 28.
Stílus Drum and Bass
Bladerunnaz ★ Ed Rush ★ Kemal (Konflict) ★ Bad Company UKA Bladerunnaz 20. évének utolsó bulijával visszarepítünk mindenkit a kezdetekhez. Sokan a '98-as PeCsás Ed Rush bulin fertőződtek meg a drum & bass vírussal, ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a záróbulin ismét classic szettel örvendeztet meg minket.

Bladerunnaz ★ Ed Rush ★ Kemal (Konflict) ★ Bad Company UK

A Bladerunnaz 20. évének utolsó bulijával visszarepítünk mindenkit a kezdetekhez. Sokan a '98-as PeCsás Ed Rush bulin fertőződtek meg a drum & bass vírussal, ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a záróbulin ismét classic szettel örvendeztet meg minket.

Az első Bladerunnaz bulin 1999-ben a The Club falai között a Bad Company-t láttuk vendégül, Fresh és Vegas akkor lépett fel életében először külföldön. Most Vegas és Maldini képviselik majd a BCUK csapatot.
Az idei év hatalmas szenzációja, hogy amiben senki nem hitt, az mégis megvalósul, Kemal, a Konflict fele visszatér a drum & bass világába! Nagy örömünkre szolgál, hogy az első bulit a Bladerunnaz jelentheti be. Még mi is nehezen hisszük el, de Kemal ismét Budapesten zenél.
Így összejöhetett egy olyan felállás, amiről még mi is csak álmodoztunk. Fogadjátok szeretettel a drum & bass legendákat december 28-án Budapesten, az Akváriumban!

Line up
Ed Rush (UK)
Bad Company UK
Kemal (Negative - UK)
Jade (Eatbrain)
Chris.SU (FATE Recordings)
Mastif (Bladerunnaz)

A Bladerunnaz : Neosignal : Mefjus : Phace : Misanthrop : A-Cray bulival kombinált jegy kapható a Cooltixen ára: 9990 HUF / 30 €

Jegyárak
Normál elővétel és helyszíni: 5990 HUF / 18 €
VIP: 8490 HUF / 26 € (ELFOGYOTT / SOLD OUT)

Elővételes helyek
Cooltix
Akvárium Klub (Bankkártyás és SZÉP kártyás fizetés)
DRK store Westend Shopping Center

www.facebook.com/​events/​555066221971728/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó