Pulzar

Partyajánló

Truesounds Music XMAS

Fellépők
Dátum 2019. december 25.
Stílus House
Truesounds Music XMASTSM karácsony Budapesten is! Egy különleges alkalomra visszatérünk az AETHER-be - ennyi egyébként elég is lenne ide ahhoz, hogy tudjuk már most, hogy micsoda buli vár ránk, ISMÉT :)

Truesounds Music XMAS

TSM karácsony Budapesten is!

Egy különleges alkalomra visszatérünk az AETHER-be - ennyi egyébként elég is lenne ide ahhoz, hogy tudjuk már most, hogy micsoda buli vár ránk, ISMÉT :)

A szeretett ékszerdobozunk most újra hangos lesz tőlünk.

Karácsony alkalmából (is) újra jól megtöltjük egymást a szeretet energiájával, kiosztjuk az ünnepi paTSikat és nagyon boldogan táncolunk reggelig.

Akik rendszeresen velünk tartottak az elmúlt években Veszprémben, ők tudják már, hogy az XMAS bulik hangulata tényleg egy picit más mint az összes többi évközi party.

Bízunk benne, hogy ez a rendezvény részben kárpótolja azokat a barátainkat is, akik szomorúan vették tudomásul az év végi közös hajózás PRE-NYE kaland eltörlésének hírét!

A közös karifa alatt a klasszikus TSomag:
Davko a warm up ajándék, a nehezebb kaják által okozott telítettség érzésének elmulasztója...

Gregory S-el ülhettek majd a fa alatt egy nagyobb zenei csomag kibontását illetően...

Peter Makto  lesz a karácsonykor is szigorú szülő, aki majd a reggeli órákban rendet tesz a sok csomagoló papír között és helyrerázza majd az ünnepi hangulatot a „nappaliban”, mert aki nem lép egyszerre, az nem kap majd a bejgliből ami...

Justrice és Peter Makto reggeli B2B szettje lesz, ha Andriska sikeresen abszolválja a Veszprém - Budapest távot...ez legyen tényleg meglepetés mindenki számára..

2019 DECEMBER 25 - TSM XMAS, BUDAPEST, AETHER

Belépő: 3000 HUF

Ha szeretnéd a helyed biztosítani erre a remeknek ígérkező bulira online itt megteheted: https://cooltix.hu/event/TruesoundsMusicXmasAetherBudapest-5de124ea498ef6001031f9ae


A befogadóképesség limitált, érkezz korán!

www.facebook.com/​events/​1347379488773630/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó