Pulzar

Partyajánló

Technokunst S. Closing ▩ Benjamin Damage

Fellépők
Dátum 2019. május 31.
Stílus Techno
Technokunst S. Closing ▩ Benjamin DamageA szezonzárónk eddig Dork és Isu egész estés szettjeivel zajlott, azonban idén nem tudtunk nemet mondani egy régóta a bakancslistánkon lévő fellépőnek, aki nálunk szerette volna bemutatni legújabb showját a budapesti közönségnek.

Technokunst S. Closing ▩ Benjamin Damage

A szezonzárónk eddig Dork és Isu egész estés szettjeivel zajlott, azonban idén nem tudtunk nemet mondani egy régóta a bakancslistánkon lévő fellépőnek, aki nálunk szerette volna bemutatni legújabb showját a budapesti közönségnek.

Az Angliában született Benjamin a generációja sajátos klasszikus szamárlétráját bejárva, érintve a rave, a jungle és a house korszakot, jutott el a zenekészítés kapujáig és saját hangjáig. A kaput a Modeselektor duó nyitotta ki számára, akik elsőként igazolták őt le a 50weapons cimkéjük alá. A sors furcsa fintora, hogy éppen ő zárta le a kiadót 5 évre rá, hisz eleve csak egy rövid korszakra tervezte a duó a létezését. Benjamin Damage számára azonban ez megnyitotta a világot és sorra hozta a fesztiválok headliner szerepét. 2017-ben leszerződtette a legendás R&S kiadó, akik többek között Aphex Twin, Ken Ishii, Jaydee, Cabaret Voltaire, Model 500 és még megannyi hatalmas kaliberű zenésszel dolgoztak és dolgoznak együtt. 2018-ban frissitette live műsorát, teljesen elhagyva a laptopot a produkcióból és csak hardware eszközöket használva adja elő saját zeneszámait minden esetben egyfajta átdolgozott verzióban.
Benjamin 2015-ben rögzített 'Obsidian' stúdióalbummal zárta a 50weapons kiadót és idén terevezi az újabb sorlemezét amiből biztosan kapunk ízelítőt májusban.
Várunk szeretettel, ha kedveled a szikár berlini sound és a különleges éteri dallamok keverékét egy igazán eredeti színpadi produkcióval előadva. Így búcsúzunk ettől a szép és sikeres szezonunktól és köszönjük Nektek az egész éves támogatást, a Lärmnak pedig a supportot. Szeptember 13-án egy amerikai párossal nyitunk!

▩ line up
Benjamin Damage - live (R&S - UK)
Dork
Isu

Warm up: Mode

Visual: Meet Lab

Artwork: Dániel Zsigó

▩ ticket
23.00 - 24.00 - 2000
24.00 - 01.00 - 3000
01.00 - 06.00 - 3500

www.facebook.com/​events/​355233478431816/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó