Pulzar

Partyajánló

Technokunst Club ▩ PEARL - live

Fellépők
Dátum 2019. február 8.
Stílus Techno
Technokunst Club ▩ PEARL - liveSzinte kimeríthetetlen azon fellépők listája, akik a technó szép oldalát hivatottak bemutatni és még eddig nem jártak hazánkban. Ezen a síkon mozogva mutatjuk be nektek a Falling Ethics kiadó megálmodóját. Az Észak-Spanyolország szülötte, a híres Mulero iskolán nevelkedett, másodgenerációs P.E.A.R.L.-t. Már fiatal korában megfertőzödött az elektronikus zene szeretetével, ami a Warp és a sheffieldi hangzás hatására mélyült el benne kitörölhetetlenül. 2007-ben jegyzi első kiadványát Agony Forces formációjával, mely egyből a legendás Tsunami gondozása és ezt követően a Semantica és a Detroit Underground is leigazolta művészei közé. 2012-ben költözött a technó fővárosába, Berlinbe, ahol végképp bekerült a nemzetközi vérkeringésbe. 2017-ben ünnepelte 10. vinyl megjelenését debütáló albumával. Látogatása különlegességét live act előadása adja, amit ritkán vállal klubokban, de sorozatunk és a klub legendás jóhíre nyomós érv volt e mellett.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: bambi
összes résztvevő megtekintése

Technokunst Club ▩ PEARL - live

Szinte kimeríthetetlen azon fellépők listája, akik a technó szép oldalát hivatottak bemutatni és még eddig nem jártak hazánkban.
Ezen a síkon mozogva mutatjuk be nektek a Falling Ethics kiadó megálmodóját. Az Észak-Spanyolország szülötte, a híres Mulero iskolán nevelkedett, másodgenerációs P.E.A.R.L.-t. Már fiatal korában megfertőzödött az elektronikus zene szeretetével, ami a Warp és a sheffieldi hangzás hatására mélyült el benne kitörölhetetlenül. 2007-ben jegyzi első kiadványát Agony Forces formációjával, mely egyből a legendás Tsunami gondozása és ezt követően a Semantica és a Detroit Underground is leigazolta művészei közé. 2012-ben költözött a technó fővárosába, Berlinbe, ahol végképp bekerült a nemzetközi vérkeringésbe. 2017-ben ünnepelte 10. vinyl megjelenését debütáló albumával. Látogatása különlegességét live act előadása adja, amit ritkán vállal klubokban, de sorozatunk és a klub legendás jóhíre nyomós érv volt e mellett.

▩ line up
P.E.A.R.L. - live (Falling Ethics - ES)
Dork
Isu

Start up: Mrtn

▩ ticket
23.00 - 24.00 - 2000
24.00 - 01.00 - 3000
01.00 - 06.00 - 3500

online ticket: RA

www.facebook.com/​events/​2120281028059845/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó