Pulzar

Partyajánló

Technokunst Club ▩ JoeFarr

Fellépők
Dátum 2018. december 7.
Stílus Techno
Technokunst Club ▩ JoeFarrBristol egyfajta képzavarral Anglia Detroitjaként is felfogható. Iparvárosi hangulata rengeteg zenészt ihletett meg. Bristolt tekintik a Drum and Bass egyik kiindulópontjának és a kőkemény hangzások fellegvárának. Itt született vendégünk, aki bár pár BPM-el lassabb vizeken evez a dnb zenéknél, keménységben és összetettségében rengeteg hasonlósággal bír a tört ütemű társaihoz. Joe egyedi hangzása nem kapott a technón belül külön kategóriát. Ipari jellege, indusztriális elemei, kombinálva ezekkel a nagyon különleges, IDM-et idéző struktúrákkal, teszi igazán egyedivé és azonnal felismerhetővé.

Technokunst Club ▩ JoeFarr

Bristol egyfajta képzavarral Anglia Detroitjaként is felfogható. Iparvárosi hangulata rengeteg zenészt ihletett meg. Bristolt tekintik a Drum and Bass egyik kiindulópontjának és a kőkemény hangzások fellegvárának. Itt született vendégünk, aki bár pár BPM-el lassabb vizeken evez a dnb zenéknél, keménységben és összetettségében rengeteg hasonlósággal bír a tört ütemű társaihoz. Joe egyedi hangzása nem kapott a technón belül külön kategóriát. Ipari jellege, indusztriális elemei, kombinálva ezekkel a nagyon különleges, IDM-et idéző struktúrákkal, teszi igazán egyedivé és azonnal felismerhetővé.

2017-ben indítota útjára User Exprience nevű kiadóját, mely előtt Tiga irányította Turbo és a Pover Vacuum gondozta többek közt megjelenéseit. Hybrid dj szettel érkezik hozzánk Dorka nagy kedvence, ami a cd játszók mellet dobgép és effektek használatát jelenti műsorában. Igazán fesztelen és kőkemény tánczenét várhatunk tőle ezen a pénteki napon.

▩ line up
JoeFarr (User Experience - UK)
Dork
Isu

www.facebook.com/​events/​355488761892027/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó