Pulzar

Partyajánló

MadCity & CreamOfSounds presents / HoldTheBridge

Fellépők
Dátum 2018. június 9.
Stílus House, Techno
MadCity & CreamOfSounds presents / HoldTheBridgeItt az ideje, hogy kiszakadjunk a sötét falak közül, irány a szabadba!

MadCity & CreamOfSounds presents / HoldTheBridge

Itt az ideje, hogy kiszakadjunk a sötét falak közül, irány a szabadba!

Egy mesés helyszín. Szuper menő Line-up...
Napsütés ◾Tánc ◾Naplemente ◾Techno ◾Csillagos égbolt ◾Kecskék ◾Duna-part ◾Ti ◾Kabin ◾Június 9.

Kezdetét veszi új, nappali, éjszakába nyúló mókasorozatunk. Első ízben a Cream Of Sounds és az Indigo Theory közreműködésével, akik napközben lágyabb ütemekkel kényeztetnek titeket, finoman megágyazva a későbbi igazi MadCity-s őrületnek.
A jó hangulat garantált, Nektek csak annyi lesz a feladatotok, hogy tánc közben erősen tartsátok a hidat, le ne szakadjon. Nagyot fog szólni.

Indigo Theory: Egy különleges produkció, Egy énekesnő (Kinga Péterfy) és Két Dj-Producer (Surya és Nortio from Moti Brothers) és a zene mérhetetlen szeretete. A Budapest Calling Dj versenyének nyertesei. Olyan nevek előtt léptek már fel, mint ▪Lexer▪ David K▪Tom B▪Compact Grey▪Alle Farben▪Eelke Kleijn▪KANT▪Miguell Campbell▪Martin Roth▪Kovary▪Oliver Koletzki▪

Cream Of Sounds: A közelmúltban került fel a hazai rendezvénypalettára. Tavaly még az Eat My House színeiben találkozhattatok velük. Olyan előadókat hoztak el a house zene hazai hallgatóközönségének, mint Frivolous(CAN), Kalipo(DE), Latmun(UK), Citizenn (UK)

▪Line Up▪

▪▪▪ thedunaj▪▪▪ ▪▪▪ Swain (Vinyl)▪▪▪ ▪▪▪ Andras Bader - Andre▪▪▪ ▪▪▪ DJ Blackman (Vinyl)▪▪▪
▪▪▪ Indigo Theory▪▪▪
▪▪▪ MadCity▪▪▪ Gra3o▪ Woody▪ HiBooSzegedi Timi Vocal▪

❗FONTOS INFORMÁCIÓ❗A 12:00-től Éjszakába nyúlóan tartó esemény mindenki által látogatható, nyitott helyen lesz, ezért nem megoldható a helyszín lezárása, így belépőt nem tudunk szedni.
Az esemény BECSÜLETKASSZÁS lesz, a hozzájárulás opcionális mértékét ▪1500 FT-ban▪ határoztuk meg. Ezt a helyszínen tudjátok megfizetni. Aki szívesen hozzájárulna a rendezvény sikeréhez az gazdagabb lesz egy karszalaggal, amely ❗10%-os kedvezményre jogosít❗ az italpultnál, választhat egy ❗MadCity Passtartót ❗és ezen felül egy nagyon menő ❗meglepetés ajándékban ❗részesül.

www.facebook.com/​events/​233405667212072/​

Helyszín

 • Kabin

  1138 Budapest Népsziget

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2019-10-05] Be Massive Horizon
   

  Be Massive Horizon x Kabin x Open Air Daytime party x Nyárzáró Déltől Massive szeretettel várunk mindenkit egy nappali örömzenélésre!
 • [2019-09-14] Summer Never Ends II.
   

  A tavalyi nyár egyik legszebb színfoltjának bizonyult a Kabin feltűnése a hazai bulik palettáján. Egy hely ahol egyszerre chillelhetünk az árnyék alatt, nézhetjük a naplementét vagy akár több száz társunkal együtt táncolhatjuk ki magunkból a hétköznapok fáradalmait.
 • [2019-08-24] MadCity Riverside Dance
   

  MadCity újra a Kabinban!
 • [2018-09-15] Summer Never Ends
   

  Az idei nyár egyik legszebb színfoltjának bizonyult a Kabin feltűnése a nappali bulik palettáján. Egy hely ahol egyszerre chillelhetünk az árnyék alatt, nézhetjük a naplementét vagy akár több száz társunkal együtt táncolhatjuk ki magunkból a hétköznapok fáradalmait. Több alkalommal is találkoztunk már a Dunapartnak ezen szinte még érintetlen, vadregényes szakaszán és most egy utolsó nagy táncra hívunk titeket néhány barátunkal vállvetve. Ne feledjétek, a nyárnak sosincs vége.
 • [2018-09-08] MadCity presents: RiversideDance "The last Dance"
  @ Kabin

  Szeptember 8-án a szezonban utoljára rophatjátok velünk együtt a Duna-parton a naplementében. Egy hamisítatlan MadCity szeánsszal és őrült jò zenékkel búcsúzunk a nyártòl. A jó hangulat garantált, Nektek csak annyi lesz a feladatotok, hogy tánc közben erősen tartsátok a hidat, le ne szakadjon. Nagyot fog szólni.
 • [2018-08-18] Be Massive Daytime x Kabin
   

  A nyár elején már jeleztük, hogy találkozni fogunk a Kabinban. Írtátok, mennyire várjátok és szeretitek a helyet. Nos kérem: Augusztus 18. Déltől Massive szeretettel várunk mindenkit egy nappali örömzenélésre!
 • [2018-08-17] Minimal Art Family and Friends
   

  Itt az ideje, hogy ismét kiszabaduljunk a természetbe! A Minimal Art Family és Barátai most a Kabinban kapnak szerepet, hogy egy izgalmas zenei élményt nyújtsanak a mélyen tisztelt közönségnek.
 • [2018-08-11] MadCity presents RiversideDance II
   

  Itt az ideje, hogy ismét kiszabaduljunk a természetbe! Egy mesés helyszín. Szuper menő Line-up... Napsütés. Tánc. Naplemente. Techno. Csillagos égbolt. Kecskék. Duna-part. Ti. Kabin. Augusztus 11
 • [2018-08-10] Upment! - Sunset Breaks
   

  Az idei nyár sem múlhat el Kabinos buli nélkül. Már délután 5-től várunk benneteket finomabbnál finomabb tört ütemekkel. Gyertek és lazítsatok velünk pénteken a duna-parton!
 • [2018-07-13] Kabimpro - Reunion #openair
   

  A magyar trance család újra egyesül...Most szabadtéren gyülekezhetnek a Hungarian Trance Family lelkes tagjai július 13.-án! :)
 • [2018-07-07] MadCity presents: RiversideDance
   

  Itt az ideje, hogy kiszakadjunk a sötét falak közül, irány a szabadba!
 • [2018-06-30] Day & Night at Kabin by PrimeFM
   

  A Prime FM csapata és vendégei, egy bohókás, szabadtéri, nappalból estébe nyúló mulatságra invitálnak minden elektronikus zene kedvelő, táncraperdülő fiatalt, a Népszigeten található, kellemes panorámával rendelkező Kabinba!
 • [2018-06-16] Bezometer Piknik
   

  Most, hogy bekacsintott a nyár az ablakon, eljött az ideje a napsütötte trackeket fonott kosarakba rendezni, hogy az évszaknak megfelelő, idilli helyszínen folytathassuk a bezóskodást.
 • [2017-06-24] Upment! OpenAir - Birthday Special
  @ Kabin

  Újabb utazást tettünk a Nap körül, megint eltelt egy év. Mi persze nem öregszünk sosem, de itt ez a soron következő "majdnem Szent Iván-éj", a legjobb alkalom, hogy örömtáncot lejtsünk a nyár kezdetére, valamint Réka és Doowy születésnapjára! * Slow már délután 4-től rendel!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó