Pulzar

Partyajánlók

2018. június 9., szombat

2018. június 9., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2018-06-09] Cinematiné 5th Birthday
    @ RIO Budapest

    Már 5 éve, hogy éjjel helyett nappal bulizunk a Cinematinékon

    5. születésnapjához érkezik a Cinematiné csapat, akik az 5 éves fennállást 5 nem akármilyen fellépővel ünneplik meg!
    Bővebben
  • [2018-06-09] Before Dark w/ Hector & Stacey Pullen
     

    What could give a better chance for our imagination to fly free than an outdoor musical journey with two of the most talented and passionate artists of the scene?
    Bővebben
  • [2018-06-09] SUN Festival promo party
     

    A S.U.N. Festival rengeteg sikeres európai promo party után, mint az ország legföldalattib trance fesztiválja, az Y-Production-nal és a goa.hu-val társszervezésben, a fesztivál szellemiségét követve mutatja be a Solar.United.Natives Budapesten / Talamasca partyt!
    Bővebben
  • [2018-06-09] Contra Mundum pres. Slowdance 10 yrs tour
     

    SLOWDANCE celebrates their 10th year anniversary in 2018 and has organized an international tour around Europe to celebrate this special milestone. Dates in Berlin, Budapest, Frankfurt and Paris, are already under way and more in the making. In Budapest we celebrate them with Maayan Nidam & the Contra Mundum crew.
    Bővebben
  • [2018-06-09] Moira Audio Showcase
     

    Még gyorsan a nyár előtt..."
    Ez volt az alap koncepció, a roppantul mosolygósra sikerült áprilisi, Lost Minute-al közös mulatság után. Így ismét bevesszük magunkat a kishajó pincéjébe, hogy táncoljunk egyet még a roppant meleg előtt. És ha már így alakult, akkor gyorsan meg is toldjuk egy kedves vendéggel Oroszországból!
    Bővebben
  • [2018-06-09] Cruisin w/ Karotte
     

    Hello Cruiserek!
    Kevés az állandó a négynegyedek gyorsan változó világában, ahol fellépők jönnek és trendek mennek. Van azonban egy valaki, aki évről évre visszatér hozzánk és fergeteges hangulatot hoz magával minden alkalommal. Június 9-én Karotte-ot immár hetedik alkalommal látjuk vendégül, ezúttal az Európa hajón fedélzetén és biztosak lehettek abban, hogy együtt táncoljuk át a délutánt!
    Bővebben
  • [2018-06-09] TULPA dawn-to-dark w/ Olga Korol
     

    Tulpa is a limited group of young, self-taught musicians, visual artists, poets and philosophers, who believe the synchronization of the collective creative mind. It is an infinitalized homage to contemporary music and visual poetry.
    Bővebben
  • [2018-06-09] NEU House Music ▩ 1st Birthday
     

    Nem feltétlenül hiszünk az egymilliószoros napokban, de a háromszorosban mindenképp, mert amellett, hogy 1 éves lett a NEU House Music sorozat, ezen a szombaton személyes szülinapokat is ünnepelünk.
    Bővebben
  • [2018-06-09] Tesla Summer Times
     

    Ugye emlékeztek még, hogy a rezidenseink mekkora bulit tudnak csapni? Most új köntöst adtunk rá, kicsit nyáriasítottuk, így tuti egy hatalmasat fogunk bulizni ismételten együtt! Ingyenes belépés, hűsítő italok, forró ütemek, és a már megszokott Tesla feeling. Már csak Ti kelletek, várunk Benneteket szombaton a #kazinczy21-ben!
    Bővebben
  • [2018-06-09] Brklyn Summer Weekend
     

    Itt az igazi nyár a BRKLYN-ban! Ha azt hitted, hogy ősztől-tavaszig vagyunk csak, akkor jobb ha észbe kapsz! A kinti nagy teraszunk mellett végre elkészült a rooftopunk is, a nyári koktélok mellett pedig rezidenseink hozzák el az igazi BRKLYN hangulatot.
    Bővebben
  • [2018-06-09] Coronita Allstars // Summer Start
     

    Az őrületes és teltházas Coronita 16. születésnapi party után érkezik a következő csapás! A Coronita hivatalosan is megnyitja a 2018-es nyarat az ország legszebb szabadtéri szórakozóhelyén, a RIO-ban! Újra felvonulnak a legendás sorozat ceremóniamesterei, akik el hozzák nekünk a legnagyobb Coro slágereket. Ismét összegyűlnek a rég nem látott arcok, így egészen különleges szombat éjszaka vár ránk, a nyári csillagos ég alatt!
    Bővebben
  • [2018-06-09] MadCity & CreamOfSounds presents / HoldTheBridge
     

    Itt az ideje, hogy kiszakadjunk a sötét falak közül, irány a szabadba!
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó