Pulzar

Partyajánló

Cinematiné 5th Birthday @ RIO Budapest

Fellépők
Dátum 2018. június 9.
Helyszín RIO Budapest
Stílus deep, House, Minimal
Cinematiné 5th BirthdayMár 5 éve, hogy éjjel helyett nappal bulizunk a Cinematinékon 5. születésnapjához érkezik a Cinematiné csapat, akik az 5 éves fennállást 5 nem akármilyen fellépővel ünneplik meg!RIO Budapest

Cinematiné 5th Birthday @ RIO Budapest

Már 5 éve, hogy éjjel helyett nappal bulizunk a Cinematinékon

5. születésnapjához érkezik a Cinematiné csapat, akik az 5 éves fennállást 5 nem akármilyen fellépővel ünneplik meg!

2013-ban azzal a szándékkal indult útjára a Cinematiné, hogy a Magyarországon általános éjszakai szórakozást a nyári hónapokban izgalmasabbá tegye egy-egy nappali bulival. A RIO mediterrán környezetébe álmodták meg a sorozatot, ami hála a közönségnek, az elmúlt években odáig fejlődött, hogy már a többi évszak sem maradhat Cinematinék nélkül!

Most, 5 év elteltével az első szép számot a mindig hálás közönségükre hangolva dobják a nyár elejébe.

Június 9-én a 15. Cinematiné alkalmával a sorozat mögött álló 5 évet ünnepelhetjük, amit 5 olyan vendégfellépővel koronáz meg a crew, akik mindegyike garantáltan fergeteges nappali hangulatot teremt majd.

Érkezik a RIO pultjába Andrea Oliva, aki novemberben kénytelen volt lemondani első találkozását a Cinematiné közönségével, de most bebizonyítja zenei tudását!

A Cinematiné crew elhozza az 5. éves heppöningre Art Department, aki bármerre is jár, legendás szetteket teremt a tánctér felett.

Nem először jár nálunk, de először szórakozhatunk nappali fényben Chelina Manuhutuval, és, ha az olyan jó lesz, mint az eddigi éjszakák, akkor csalódni nem fogunk.

És velük tart két olyan közönség kedvenc, akik már szinte minden módon jártak nálunk és fognak is, nem véletlenül! Szóval jön Hector és Stacey Pullen is.

Ráadásul az 5 éves alkalommal egy dupla helyszínes zenei felvonulásra számíthatunk, aminek keretén belül az After Dark csapat is levezényel egy színpadot, ahol Hector és Stacey mellett Botek, Bribón, Tolo / Mate Tollner és Falcao is fellép majd.

Természetesen a vendég ötös fogat további hazai lemezlovas gárdával lesz teljes, így Andras Garay, Jaffa Surfa, Rizkid és Kormix is ünnepi szettel készül majd!

Tartsatok velük megünnepelni a nappali bulik specialistáit, az 5 éves Cinematinét!

 Starring >>> (in alphabetical order)
ANDREA OLIVA
ART DEPARTMENT
CHELINA MANUHUTU

HECTOR
STACEY PULLEN
+ James Cole, Andras Garay, Jaffa Surfa, Rizkid, Kormix

Tickets >>>
Early Bird ticket 3000Ft (SOLD OUT!)
Pre-sale ticket 3500Ft (online): bit.ly/​2ugS85u
Pre-sale ticket 3500Ft (offline) (belépés 16:00ig)
VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderland
VIP ticket (online): 8000Ft

Start: 14:00h / end: 22:30h / 18+

www.facebook.com/​events/​212704752816148/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó