Pulzar

Partyajánló

Cinematiné vol.03. @ RIO Budapest

Fellépők
Dátum 2014. augusztus 9.
Helyszín RIO Budapest
Stílus Tech-house, House
Cinematiné vol.03.Cinematiné - Amint ideérsz, ráébredsz: nem számít, mi lesz az éjjelRIO Budapest

Cinematiné vol.03. @ RIO Budapest

Cinematiné - Amint ideérsz, ráébredsz: nem számít, mi lesz az éjjel

A konvenciókon kívül működő zenei szcénákban mindig is megfigyelhető volt az erős igény a szervezési szabadságra, legyen szó helyszínről, időpontról, dekorációról, vagy akár zenei felhozatalról.  Az undergoundban sok szubkultúra tekinti sajátosságának az éjszaka tartandó szeánszokat, de egy vérbeli zenefanatikus partilátogató pontosan tudja, hogy az átélt transz lényege pont az idősíkról való kiszakadás a zenén és társainkon keresztül.

Imádjuk a klubtivornyákat, így természetesen nem szűnő lelkesedéssel járjuk őket szinte egész évben. Eljön azonban az a pillanat, amikor már csak elenyésző, háborítatlan pillanatot, zenei katarzist tud nyújtani egy hasonszőrű rendezvény.

Ez pedig nem köthető holmi napszakokhoz láncolt matériákhoz; ha délután támad kedvem ropni, hát hát miért ne tehetném? A példás zenei attrakciók hazánkban ugyanis erős addiktív hatással bírnak a pórnépre, így a folytatólagosan elkövetett örömzenélést ezúttal megbocsájthattuk, hiszen Cinema Hall legénységének szervezésében ez már a harmadik sikeresen levezényelt nappali kooperáció.

A múlt sem kevésbé ékes, hiszen a második összejövetelen Audiofly, Marco Faraone és Blond:Ish volt hallható, míg az elsőn Nick Curly, Matthias Tanzmann és Davide Squillace szórakoztatott. Nappal.

A mai mezőnyben kifejezetten üdítően hat tehát egy olyan rendezvény, ahol 10-kor lövik a pizsamát, persze ha éppen nem készülnek afterpartival is – egyébként de. Csuda kellemes kis időzavar tud ám kialakulni, amikor nagy lelkesen egy éjszakai after felé tart az ember.

A Cinematiné harmadik felvonása pontosan ilyen, semmivel sem akar azonban többnek látszani, mint egy nappali rendezvény, azt pedig maximális odaadással próbálja meg prezentálni olyan művészek performanszával, mint Guti, Mendo, vagy Martin Buttrich.

Külön érdekes káprázat lehet, hogy ezúttal sem fogjuk erőszakosan keresni a külföldi vonalvezetésért felelős művészeket, egyszerűen csak ráérzünk majd a hazai ízekre, amit a The Debut , a  Hi!Fly és a Badgirls hungarikumjai prezentálnak.

Line up:

GUTI

MENDO

MARTIN BUTTRICH

+ The Debut - Hi!Fly - Badgirls Dj’s

Belépő - ticket:

Elővételben: 3000 ft

Helyszínen: 3500 ft

Bérlet a 2 Cinematinéra: 5000 ft

www.facebook.com/​events/​645600882162094/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó