Pulzar

Partyajánló

NEU House Music ▩ 1st Birthday

Fellépők
Dátum 2018. június 9.
Stílus House, NuDisco
NEU House Music ▩ 1st BirthdayNem feltétlenül hiszünk az egymilliószoros napokban, de a háromszorosban mindenképp, mert amellett, hogy 1 éves lett a NEU House Music sorozat, ezen a szombaton személyes szülinapokat is ünnepelünk.

NEU House Music ▩ 1st Birthday

Nem feltétlenül hiszünk az egymilliószoros napokban, de a háromszorosban mindenképp, mert amellett, hogy 1 éves lett a NEU House Music sorozat, ezen a szombaton személyes szülinapokat is ünnepelünk.

Egy éve indítottuk a havi egy szerdával jelentkező, kifejezetten minőségi house zenére épített sorozatunkat a LÄRM falai közt, amire a nevünk is hivatott utalni: Not Everyone Understand House Music.
Ez a buli nem csak egy szülinap lesz, de fordulópont is a sorozat történetében, mert kilépve a hétközi bulik sorából mostantól havi egy hétvégi dátummal is jelentkezünk a szokásos Raw-soul / TMX b2b mellett már vendég fellépőkkel színesítve az estéket. Egyelőre nem szeretnénk túlzottan előre szaladni, de annyit elárulhatunk, hogy lesz még sok bejelenteni valónk ;)

És hogy mi ez a háromszoros szülinap? Van egy jelenség a baráti körünkben, történetesen hogy többeknek napra pontosan ugyanakkor van a szülinapja, ezért ha úgy jön ki a lépés, akkor ezt igyekszünk közösen ünnepelni. Ez a nap véletlenül pont június kilencedike, így szombaton a NEU mellett Fullstereo és TMX is átlép a következő évébe, amit DJ Reload és Raw-soul sem hagyhat szó - vagy inkább zene - nélkül, így súlyos back to back szettek várhatóak. Gyertek táncolni és koccintani!


Raw-Soul /​ mheola
TMX
DJ Reload
Fullstereo
---------------------------
N-ot
E-veryone
U-nderstands

House Music
It's a Spiritual Thing
---------------------------
▩ Entry Fee ▩ 1500 HUF

www.facebook.com/​events/​2064618283567837/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó