Pulzar

Partyajánló

Summer Never Ends II.

Fellépők
Dátum 2019. szeptember 14.
Stílus Electronic
Summer Never Ends II.A tavalyi nyár egyik legszebb színfoltjának bizonyult a Kabin feltűnése a hazai bulik palettáján. Egy hely ahol egyszerre chillelhetünk az árnyék alatt, nézhetjük a naplementét vagy akár több száz társunkal együtt táncolhatjuk ki magunkból a hétköznapok fáradalmait.

Summer Never Ends II.

A tavalyi nyár egyik legszebb színfoltjának bizonyult a Kabin feltűnése a hazai bulik palettáján. Egy hely ahol egyszerre chillelhetünk az árnyék alatt, nézhetjük a naplementét vagy akár több száz társunkal együtt táncolhatjuk ki magunkból a hétköznapok fáradalmait.

A tavalyi legendás Summer Never Ends buli után nem volt kérdés, hogy idén ismétlünk és összehozzuk a nyár legnagyobb szezonzáró open air buliját. Hatalmas örömünkre szolgál, hogy ezt ugyanazon, a szinte még vadregényes helyszínen tehetjük meg ahol útjára indult a sorozat!

Ne feledjétek, a nyárnak sosincs vége

Amire számíthattok:
Zene, lazulás, kötetlenség, szabadság, kaja pia, csodás naplemente, tánc és még több tánc.

A délben induló mulatságra bátran hozzátok magatokkal a családot is, a helyszín gyermek és kutya barát.

Ha mindez nem lenne elég akkor a nap folyamán egy kisebb design vásárral is készülünk a part mellett. Régóta elkötelezett támogatói vagyunk a hazai kézművességnek és a Kabinos srácoknak sem kellett kétszer felvetni az ötletet ;)

Velünk tart a kedvenc hátitáskás csapatunk a HÁTI
Újrahasznosított és újragondolt ékszerek Artkores
Nem utolsó sorban pedig a RisoPlant is kitelepül hozzánk kisebb nagyobb növényekkel és printekkel!

LINE UP

James Cole (AlliWant Music, Badgirls (Official), 8bit Records, Deeperfect, Gruuv )
thedunaj (Cream Of Sounds)
Bæcker (Cream Of Sounds)
Marco Goncalves (WE ARE UNDRGRD, Cream Of Sounds)
Kornwall - DJ
TrikOsk - live

Secret Visual and decoration!

TÁMOGATÓI JEGY: 1500 HUF (részletek lejjebb)

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A délben induló esemény mindenki által látogatható, szabadtéri mivoltából kifolyólag a beléptetés nem megoldható. Természetesen ettől függetlenül mi mindig is a profi hanzásra és a minőségi bulizásra építettünk, ezért ha szívesen hozzájárulnál a rendezvény sikeréhez, az támogatói karszalag megvásárlásával teheted ezt meg!

A TÁMOGATÓI KARSZALAG 1500 Ft, amely 10%-os kedvezményre jogosít az italpultnál és egy menő meglepetés ajándékot is kapsz tőlünk! ❤

www.facebook.com/​events/​483609802455170/​

Helyszín

 • Kabin

  1138 Budapest Népsziget

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2019-10-05] Be Massive Horizon
   

  Be Massive Horizon x Kabin x Open Air Daytime party x Nyárzáró Déltől Massive szeretettel várunk mindenkit egy nappali örömzenélésre!
 • [2019-08-24] MadCity Riverside Dance
   

  MadCity újra a Kabinban!
 • [2018-09-15] Summer Never Ends
   

  Az idei nyár egyik legszebb színfoltjának bizonyult a Kabin feltűnése a nappali bulik palettáján. Egy hely ahol egyszerre chillelhetünk az árnyék alatt, nézhetjük a naplementét vagy akár több száz társunkal együtt táncolhatjuk ki magunkból a hétköznapok fáradalmait. Több alkalommal is találkoztunk már a Dunapartnak ezen szinte még érintetlen, vadregényes szakaszán és most egy utolsó nagy táncra hívunk titeket néhány barátunkal vállvetve. Ne feledjétek, a nyárnak sosincs vége.
 • [2018-09-08] MadCity presents: RiversideDance "The last Dance"
  @ Kabin

  Szeptember 8-án a szezonban utoljára rophatjátok velünk együtt a Duna-parton a naplementében. Egy hamisítatlan MadCity szeánsszal és őrült jò zenékkel búcsúzunk a nyártòl. A jó hangulat garantált, Nektek csak annyi lesz a feladatotok, hogy tánc közben erősen tartsátok a hidat, le ne szakadjon. Nagyot fog szólni.
 • [2018-08-18] Be Massive Daytime x Kabin
   

  A nyár elején már jeleztük, hogy találkozni fogunk a Kabinban. Írtátok, mennyire várjátok és szeretitek a helyet. Nos kérem: Augusztus 18. Déltől Massive szeretettel várunk mindenkit egy nappali örömzenélésre!
 • [2018-08-17] Minimal Art Family and Friends
   

  Itt az ideje, hogy ismét kiszabaduljunk a természetbe! A Minimal Art Family és Barátai most a Kabinban kapnak szerepet, hogy egy izgalmas zenei élményt nyújtsanak a mélyen tisztelt közönségnek.
 • [2018-08-11] MadCity presents RiversideDance II
   

  Itt az ideje, hogy ismét kiszabaduljunk a természetbe! Egy mesés helyszín. Szuper menő Line-up... Napsütés. Tánc. Naplemente. Techno. Csillagos égbolt. Kecskék. Duna-part. Ti. Kabin. Augusztus 11
 • [2018-08-10] Upment! - Sunset Breaks
   

  Az idei nyár sem múlhat el Kabinos buli nélkül. Már délután 5-től várunk benneteket finomabbnál finomabb tört ütemekkel. Gyertek és lazítsatok velünk pénteken a duna-parton!
 • [2018-07-13] Kabimpro - Reunion #openair
   

  A magyar trance család újra egyesül...Most szabadtéren gyülekezhetnek a Hungarian Trance Family lelkes tagjai július 13.-án! :)
 • [2018-07-07] MadCity presents: RiversideDance
   

  Itt az ideje, hogy kiszakadjunk a sötét falak közül, irány a szabadba!
 • [2018-06-30] Day & Night at Kabin by PrimeFM
   

  A Prime FM csapata és vendégei, egy bohókás, szabadtéri, nappalból estébe nyúló mulatságra invitálnak minden elektronikus zene kedvelő, táncraperdülő fiatalt, a Népszigeten található, kellemes panorámával rendelkező Kabinba!
 • [2018-06-16] Bezometer Piknik
   

  Most, hogy bekacsintott a nyár az ablakon, eljött az ideje a napsütötte trackeket fonott kosarakba rendezni, hogy az évszaknak megfelelő, idilli helyszínen folytathassuk a bezóskodást.
 • [2018-06-09] MadCity & CreamOfSounds presents / HoldTheBridge
   

  Itt az ideje, hogy kiszakadjunk a sötét falak közül, irány a szabadba!
 • [2017-06-24] Upment! OpenAir - Birthday Special
  @ Kabin

  Újabb utazást tettünk a Nap körül, megint eltelt egy év. Mi persze nem öregszünk sosem, de itt ez a soron következő "majdnem Szent Iván-éj", a legjobb alkalom, hogy örömtáncot lejtsünk a nyár kezdetére, valamint Réka és Doowy születésnapjára! * Slow már délután 4-től rendel!

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó