Pulzar

Partyajánló

Kabimpro - Reunion #openair

Dátum 2018. július 13.
Stílus Trance
Kabimpro - Reunion #openairA magyar trance család újra egyesül...Most szabadtéren gyülekezhetnek a Hungarian Trance Family lelkes tagjai július 13.-án! :)

Kabimpro - Reunion #openair

A magyar trance család újra egyesül...Most szabadtéren gyülekezhetnek a Hungarian Trance Family lelkes tagjai július 13.-án! :)

A sok agyalás, véleménykutatás, szervezés, kapcsolatépítés következménye, hogy megrendezésre kerülhet egy naplementés, éjfélig tartó trance zenei rendezvény a szabad ég alatt. A fesztiválokon kívül csak a Kabinban csendülhetnek fel ilyen koncentráltan trance zenék 2018 nyarán. Ezen az egyre inkább felkapottabb helyszínen élvezhetjük együtt az elektronikus zene legszebb hagyományait. Itt van lehetőségünk egymásra mosolyogni, mert ugyanúgy a szívünkhöz nőttek ezek az ismerős melódiák, itt lesz lehetőségünk végigbámulni a naplementét a trance zenék kíséretében és itt lesz módunk arra, hogy együtt hatalmasat pörögjünk a húzósabb daloknál. Ezúttal a Duna kavicsos partján tehetjük mindezt.

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy az eseményre nincs kötelező belépő, de lehetőségetek lesz a lépcsőnél egy becsületkasszába fizetni, amiért cserébe karszalagos belépőhöz juthattok. Ezzel a karszalaggal kedvezményesen fogyaszthattok a Kabinban.
A becsületkasszába 1000 forintot szabunk meg alapdíjként és ezzel az összeggel támogathatjátok a következő esemény finanszírozását. Azt szeretnénk, hogy szabadnak élhessétek meg ezt a döntést is, akárcsak a jelenléteteket is. :)

A fellépőkről és a szettekről több infó hamarosan!

Várunk benneteket sok szeretettel! :)

www.facebook.com/​events/​257023838390276/​

Helyszín

 • Kabin

  1138 Budapest Népsziget

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2019-10-05] Be Massive Horizon
   

  Be Massive Horizon x Kabin x Open Air Daytime party x Nyárzáró Déltől Massive szeretettel várunk mindenkit egy nappali örömzenélésre!
 • [2019-09-14] Summer Never Ends II.
   

  A tavalyi nyár egyik legszebb színfoltjának bizonyult a Kabin feltűnése a hazai bulik palettáján. Egy hely ahol egyszerre chillelhetünk az árnyék alatt, nézhetjük a naplementét vagy akár több száz társunkal együtt táncolhatjuk ki magunkból a hétköznapok fáradalmait.
 • [2019-08-24] MadCity Riverside Dance
   

  MadCity újra a Kabinban!
 • [2018-09-15] Summer Never Ends
   

  Az idei nyár egyik legszebb színfoltjának bizonyult a Kabin feltűnése a nappali bulik palettáján. Egy hely ahol egyszerre chillelhetünk az árnyék alatt, nézhetjük a naplementét vagy akár több száz társunkal együtt táncolhatjuk ki magunkból a hétköznapok fáradalmait. Több alkalommal is találkoztunk már a Dunapartnak ezen szinte még érintetlen, vadregényes szakaszán és most egy utolsó nagy táncra hívunk titeket néhány barátunkal vállvetve. Ne feledjétek, a nyárnak sosincs vége.
 • [2018-09-08] MadCity presents: RiversideDance "The last Dance"
  @ Kabin

  Szeptember 8-án a szezonban utoljára rophatjátok velünk együtt a Duna-parton a naplementében. Egy hamisítatlan MadCity szeánsszal és őrült jò zenékkel búcsúzunk a nyártòl. A jó hangulat garantált, Nektek csak annyi lesz a feladatotok, hogy tánc közben erősen tartsátok a hidat, le ne szakadjon. Nagyot fog szólni.
 • [2018-08-18] Be Massive Daytime x Kabin
   

  A nyár elején már jeleztük, hogy találkozni fogunk a Kabinban. Írtátok, mennyire várjátok és szeretitek a helyet. Nos kérem: Augusztus 18. Déltől Massive szeretettel várunk mindenkit egy nappali örömzenélésre!
 • [2018-08-17] Minimal Art Family and Friends
   

  Itt az ideje, hogy ismét kiszabaduljunk a természetbe! A Minimal Art Family és Barátai most a Kabinban kapnak szerepet, hogy egy izgalmas zenei élményt nyújtsanak a mélyen tisztelt közönségnek.
 • [2018-08-11] MadCity presents RiversideDance II
   

  Itt az ideje, hogy ismét kiszabaduljunk a természetbe! Egy mesés helyszín. Szuper menő Line-up... Napsütés. Tánc. Naplemente. Techno. Csillagos égbolt. Kecskék. Duna-part. Ti. Kabin. Augusztus 11
 • [2018-08-10] Upment! - Sunset Breaks
   

  Az idei nyár sem múlhat el Kabinos buli nélkül. Már délután 5-től várunk benneteket finomabbnál finomabb tört ütemekkel. Gyertek és lazítsatok velünk pénteken a duna-parton!
 • [2018-07-07] MadCity presents: RiversideDance
   

  Itt az ideje, hogy kiszakadjunk a sötét falak közül, irány a szabadba!
 • [2018-06-30] Day & Night at Kabin by PrimeFM
   

  A Prime FM csapata és vendégei, egy bohókás, szabadtéri, nappalból estébe nyúló mulatságra invitálnak minden elektronikus zene kedvelő, táncraperdülő fiatalt, a Népszigeten található, kellemes panorámával rendelkező Kabinba!
 • [2018-06-16] Bezometer Piknik
   

  Most, hogy bekacsintott a nyár az ablakon, eljött az ideje a napsütötte trackeket fonott kosarakba rendezni, hogy az évszaknak megfelelő, idilli helyszínen folytathassuk a bezóskodást.
 • [2018-06-09] MadCity & CreamOfSounds presents / HoldTheBridge
   

  Itt az ideje, hogy kiszakadjunk a sötét falak közül, irány a szabadba!
 • [2017-06-24] Upment! OpenAir - Birthday Special
  @ Kabin

  Újabb utazást tettünk a Nap körül, megint eltelt egy év. Mi persze nem öregszünk sosem, de itt ez a soron következő "majdnem Szent Iván-éj", a legjobb alkalom, hogy örömtáncot lejtsünk a nyár kezdetére, valamint Réka és Doowy születésnapjára! * Slow már délután 4-től rendel!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó