Pulzar


Kövess minket!

Partyajánló

Kabimpro - Reunion #openair

Dátum 2018-07-13
Stílus Trance
Kabimpro - Reunion #openairA magyar trance család újra egyesül...Most szabadtéren gyülekezhetnek a Hungarian Trance Family lelkes tagjai július 13.-án! :)
Az esemény résztvevői:
Ezen a bulin nem volt egy Pulzaros sem :(

Kabimpro - Reunion #openair

A magyar trance család újra egyesül...Most szabadtéren gyülekezhetnek a Hungarian Trance Family lelkes tagjai július 13.-án! :)

A sok agyalás, véleménykutatás, szervezés, kapcsolatépítés következménye, hogy megrendezésre kerülhet egy naplementés, éjfélig tartó trance zenei rendezvény a szabad ég alatt. A fesztiválokon kívül csak a Kabinban csendülhetnek fel ilyen koncentráltan trance zenék 2018 nyarán. Ezen az egyre inkább felkapottabb helyszínen élvezhetjük együtt az elektronikus zene legszebb hagyományait. Itt van lehetőségünk egymásra mosolyogni, mert ugyanúgy a szívünkhöz nőttek ezek az ismerős melódiák, itt lesz lehetőségünk végigbámulni a naplementét a trance zenék kíséretében és itt lesz módunk arra, hogy együtt hatalmasat pörögjünk a húzósabb daloknál. Ezúttal a Duna kavicsos partján tehetjük mindezt.

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy az eseményre nincs kötelező belépő, de lehetőségetek lesz a lépcsőnél egy becsületkasszába fizetni, amiért cserébe karszalagos belépőhöz juthattok. Ezzel a karszalaggal kedvezményesen fogyaszthattok a Kabinban.
A becsületkasszába 1000 forintot szabunk meg alapdíjként és ezzel az összeggel támogathatjátok a következő esemény finanszírozását. Azt szeretnénk, hogy szabadnak élhessétek meg ezt a döntést is, akárcsak a jelenléteteket is. :)

A fellépőkről és a szettekről több infó hamarosan!

Várunk benneteket sok szeretettel! :)

www.facebook.com/events/257023838390276/

Helyszín

  • Kabin

    1138 Budapest Népsziget

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó