Pulzar

Partyajánló

ÖTkERT pres. New Year's Eve 2018! @ Ötkert

Fellépők
Továbbá még: HAVLIK, ENDY, JAMI
Dátum 2017. december 31.
Helyszín Ötkert
Stílus Dance, Disco, House, Hip-hop
ÖTkERT pres. New Year's Eve 2018!Egész évben együtt nyomjuk, nagy menetben voltunk, sose leszünk kicsiben. Akkor pont az év utolsó napján ne szednénk szét együtt a házat?Ötkert

ÖTkERT pres. New Year's Eve 2018! @ Ötkert

Egész évben együtt nyomjuk, nagy menetben voltunk, sose leszünk kicsiben. Akkor pont az év utolsó napján ne szednénk szét együtt a házat?

A közös hétvégék, a hajnalig tartó táncok, a cinkos összekacsintások önmagukért beszélnek... Mi csak annyit szeretnénk, hogy december 31-én se legyen ez másképp!

Nem árulunk zsákbamacskát, most is rengeteg meglepetéssel készülünk, de ahhoz, hogy igazán nagyot szóljon az este, számítunk Rátok is! Sok minden történt idén is, szép volt - jó volt, de itt az ideje továbblépni a 2018-as évbe és kihozni belőle a maximumot!

Line-up:

GARDEN: Pure Mr G - Havlik - Lauer

HIP-HOP BISTRO: Endy - Jami

Az óév utolsó és az újév első éjszakáján most is minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal készülünk a VIP szekcióban, amit három kategóriára osztottunk: Diamond, Gold és Silver.

Asztalfoglalással kapcsolatosan a reservation@otkert.hu címen lehet érdeklődni - érdemes sietni, mert hamar fogynak a legjobb helyek. ;)

Jegyvásárlás: https://oneticket.hu/otkert-new-yer-s-eve-2018-971

www.facebook.com/​events/​155705448499276/​

Helyszín

  • Ötkert

    Zrínyi u. 4 Budapest, Hungary 1051

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó