Pulzar

Partyajánló

Ötkert x Budapest Essentials: WAZE & ODYSSEY + JONAS RATHSMAN @ Ötkert, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. május 31. – 1970. január 1.
Helyszín Ötkert, Budapest, V. kerület, Zrínyi u. 4.
Stílus House, Electro
Ötkert x Budapest Essentials: WAZE & ODYSSEY + JONAS RATHSMANBudapest Essentials & Kollektiva present: WAZE & ODYSSEY + JONAS RATHSMANÖtkert, Budapest, V. kerület, Zrínyi u. 4.

Ötkert x Budapest Essentials: WAZE & ODYSSEY + JONAS RATHSMAN @ Ötkert, Budapest

Budapest Essentials & Kollektiva present: WAZE & ODYSSEY + JONAS RATHSMAN

Line up:

WAZE & ODYSSEY (W&O Street Tracks, UK)

JONAS RATHSMAN (French Express, SE)

Tmx (Kollektiva, HU)

Stamusic. (Classy Classics, HU)

Fullstereo (Kollektiva, HU)

A Budapest Essentials minden egyben, amit ez város kínál: zene, buli, kultúra, gasztronómia, turisztika és még egy kis plusz is. 12 hónapnyi Budapest, 4 napba csomagolva: az összes hely és élmény, ami ezt a várost azzá teszi ami…egy mindent elsöprő esemény-sorozat, egyetlen karszalagba tömörítve! Egyetlen jeggyel Tiéd a város! Egy kult+zene+gasztró kombó, ami minden porcikájában neked szól! Lehetőségek százaival szolgálunk, hogy összeállíthasd a tökéletes 4 napot, amire vágysz! Helyszínünk a város, színpadjaink a klubbok, díszletünk Budapest!

http://budapestessentials.com/

Jegyinfó:
Early Bird bérlet: 9.900 forint, március 28 - május 11.
Elővételes bérlet: 16.500 forint, május 12 - május 25.
Helyszíni bérlet: 21.000 forint, május 26-tól!
http://jegy.meex.hu/bpes-jegy.php
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/budapest-essentials-2014-357635/event.html

Waze & Odyssey:

A 2011-ben egy hamburger fölött fogant Waze & Odyssey nagy eséllyel lehet A Következő Nagy Dolog a brit szigetcsoporton belül. Nem csupán azért, mert a páros elektronikus zenei hovatartozása különösen összecseng a nemzet szívében jelenleg zajló house forradalommal, hanem azért is, mert olyan, már jól bejáratott előadók kérték fel egy-egy remixre Serge Santiago és Firas Waez produkcióját, mint a Disclosure vagy a Totally Enormous Extinct Dinosaurs – e két név pedig hellyel-közzel be is lövi azt a területet, amit a W&O képvisel. Nem más ez ugyanis, mint a 90-es évek elejének rave színterében lubickoló, azt a modern kor követelményeinek megfeleltető eufórikus tánczene, ami egyszerre visel magán retró és korszerű; nosztalgiával átitatott, mégis előremutató jegyeket. És mivel a csapat alig néhány hónap alatt tett szert jelenlegi hírnevére, még korántsem ért el a csúcsra – kibontakozásuk egy fontos pillanatának lehetünk tehát szemtanúi az itthoni fellépés során.

Jonas Rathsman:

A svéd elektro színtér hallatán az ember inkább asszociálna a The Knife vagy a Tough Alliance produkcióira, mintsem a lefojtott, vázszerű ütemekkel és ciccegésekkel összeházasított finom klubmuzsikára, Jonas Rathsman azonban mindent megtesz azért, hogy ez ne így legyen. Az 1980-as születésű művész csupán három éve kezdett el saját neve alatt alkotni, eddig megjelent egyetlen, Tobago című EP-je azonban pontosan elég volt arra, hogy Nagy-Britannia legendás DJ-je, Pete Tong a tavalyi esztendő legnagyobb reménységei között emlegesse a kétgyermekes családapát - aki a zenélés mellett grafikusként és egy divatcég társtulajdonosakét is próbál helytállni. A különböző szakmák közötti egyensúlyozás pedig kellően tükröződik a rendkívül aránytartó produceri munkáiban is: Rathsman zenéje ugyanis egyaránt szól a testnek és az agynak, és ugyanúgy alkalmazható egy forrongó parti tetőpontjaként, mint egy nyugodt délután aláfestő zenéjének.

www.facebook.com/​events/​264364453734989/​

Helyszín

  • Ötkert

    Zrínyi u. 4 Budapest, Hungary 1051

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó