Pulzar

Partyajánló

Kollektiva Night w/ Moullinex @ Ötkert, Budapest

Fellépők
Dátum 2013. december 6.
Helyszín Ötkert, Budapest, V. kerület, Zrínyi u. 4.
Stílus Electro, Electroclash, Funk, House,
NuDisco
Kollektiva Night w/ MoullinexIdén járt már nálunk Xinobi, Teenage Mutants, Kolombo és nagy kedvencünk The Magician is, úgy éreztük ideje folytatni a sort egy szintén menő fellépővel. A szokásoshoz képest picivel jobban rápihentünk a nyárra, annyira, hogy az őszi szezonkezdést télen tartjuk, méghozzá kapásból Mikulás napján.Ötkert, Budapest, V. kerület, Zrínyi u. 4.

Kollektiva Night w/ Moullinex @ Ötkert, Budapest

Idén járt már nálunk Xinobi, Teenage Mutants, Kolombo és nagy kedvencünk The Magician is, úgy éreztük ideje folytatni a sort egy szintén menő fellépővel. A szokásoshoz képest picivel jobban rápihentünk a nyárra, annyira, hogy az őszi szezonkezdést télen tartjuk, méghozzá kapásból Mikulás napján.

A Mikulás helyett viszont Moullinex jön, de nyugi, szintén nagy a szakálla és még ajándékokat is hoz.
A portugál Luis Clara Gomes aka. Moullinex folyamatosan a stílusok közti határokat feszegeti, de ha valahova sorolni kellene, akkor leginkább a kifinomult disco és house jellemző rá. Luis egyébként járt már nálunk öt évvel ezelőtt, és az egyik legemlékezetesebb bulit hozta össze a Kollektiva történetében. Hogy mi történt vele azóta? Az utóbbi időben szinte havonta jelentek és jelennek meg hivatalos remixei (Cut Copy, Sebastien Tellier, Two Door Cinema Club, Kamp!, Mirror People, stb...), nincs olyan blog, vagy magazin, ahol ne találkoznánk a nevével. Közben Xinobival közösen alapított Discotexas kiadójuk kinőtte a blogger világot, és mára egy menő producereket jegyző erős labellé alakult. Leszerződött a már jóval nagyobb (német) Gomma Records-hoz is, ahol a WhoMadeWho, Dimitri from Paris és The Glimmers mellett ő lett az egyik legsikeresebb név.
A bomba pedig még csak ezután robbant. A 70-es évek kultikus Casablanca kiadó (Michael Sembello, Donna Summer) zenéit újragondoló “Casablanca Reworks” EP-re a modern kor diszkó dívájával, Peaches-zel készített közös dalt (Maniac), és nem mellesleg a diszkó isten Giorgio Moroder is besegített a produceri munkálatokba. 2012 végén pedig megjelent “Flora” című 13 trekkes szerzői albuma, amit a szaklapok az év tíz legjobb albuma közé soroltak, így érthető, hogy a lemez dalai közül már négyhez is forgattak egy-egy ultramenő klipet.

December 6-án az Ötkertben végre élőben is megnézhetitek a modern disco nagykövetét, és érdemes lesz korán érkezni, mert Moullinex előtt a “Go To The Disco”rádióslágerért felelős Stamusic tesók most először Szécsi Böbével kiegészülve lépnek fel! A lineupból persze nem hiányozhatnak a budapesti hipszter-nightlife felelős Nakedkool és Designer Drums srácok, a Sticky Beats bulik Brandonja, illetve a Kollektiva házigazdái: a Daft Punk bulik elkövetője TMX, és az Ötkertben is rezidenskedő Fullstereo.

Mivel Mikulásra esik a buli, az eseményt megosztók között ajándékok is gazdára találnak, erről nemsokára bővebben! Addig is jelöljétek vissza az eseményt, hogy mindenről időben értesüljetek és a játékokról se maradjatok le!

LINEUP:
Moullinex (Discotexas / Gomma, PT)
Stamusic feat. Szécsi Böbe
TMX + Fullstereo (Kollektiva)
NakedKool (Nightdrive)
Designer Drums
Brandon (Sticky Beats)

Facebook: www.facebook.com/​events/​581040941951573/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

  • Ötkert

    Zrínyi u. 4 Budapest, Hungary 1051

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó