Pulzar

Partyajánló

Kollektiva 7th Birthday @ Ötkert, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. március 14.
Helyszín Ötkert, Budapest, V. kerület, Zrínyi u. 4.
Stílus House, Electro
Kollektiva 7th BirthdayAeroplane (Aeropop / Eskimo, BE) /// Kollektiva 7th Birthday /// ÖtkertÖtkert, Budapest, V. kerület, Zrínyi u. 4.

Kollektiva 7th Birthday @ Ötkert, Budapest

Aeroplane (Aeropop / Eskimo, BE) /// Kollektiva 7th Birthday /// Ötkert

Az emberek életét általában hét éves periódusokra bontják, ha ez a szervezőcsapatokra is igaz, akkor bátran állíthatjuk, hogy új korszak kezdődik a történetünkben, hisz az első bulink 2007 március 14-én volt. Szinte hihetetlen, hogy mennyi idő telt el azóta, és összeszámolni sem tudjuk, hogy hány rendezvény áll a hátunk mögött. A születésnapok persze mindig izgalmasabbak, így ilyenkor fellépő tekintetében is magasabbra tartjuk a lécet. Tavaly The Magician volt a meglepetés, és idén is egy belga ínyencséggel készülünk nektek, a születésnapi vendégünk Aeroplane! Mellette természetesen sok hazai DJ barátunk is részt vesz az ünneplésben.

LINEUP:
Aeroplane (Aeropop, Eskimo BE)
Stamusic.
TMX + Fullstereo (Kollektiva)
Szobahipszter + Moroncsik (Designer Drums)
Brandon (Sticky Beats)



BELÉPŐ / ENTRY:
Elővétel: 2000 Ft (Ötkert étteremben megvásárolható nyitvatartási időben: 11-23h között)
Fiúknak: 2500 HUF
Első 100 lánynak ingyenes, utána: 1500 HUF


Alig pár éve, hogy Vito De Luca, vagyis az olasz-belga származású Aeroplane szárnyra kapott kozmikus disco remixeivel (Grace Jones, Friendly Fires, Sebastian Tellier) és saját, melankólikus szintetizátor dallamokon alapuló szépségeivel, mint a Caramellas vagy a My Enemy, majd sikeresen landolt a nu-disco és balerica műfaj élvonalában. Debütáló albuma a We Can’t Fly egy igazán mély utazás a már említett balerica világába, Moroder inspirálta discoval fűszerezve. A lemez dalaihoz többek között Breakbot, The Krays és Rex The Dog is készített remixet, de ha ez nem lenne elég, azt is eláruljuk, hogy a Superstar lemezére felkerült egy a Chromeo közreműködésével létrejött track is.
Aeroplane DJ szettjei közben sosem hódol be az aktuális trendeknek, szívesebben megy a saját feje után, megalkotva a tökéletes keveréket a klub, szexi disco és pop-zene között. Egyedi grúvjai sokkal inkább késztetnek finom fenékriszálásra, és táncra, mint csápolós pumpálásra.
Saját kiadóját az Aeropopot is ebben a szellemben alapította, mely előremutató producerek friss, és izgalmas kiadványait gondozza.

Barátok nélkül persze nincs szülinap, így fellép még az ország egyik legizgalmasabb producer párosa a Stamusic, a Sticky Beats bulikból ismert Brandon, a Designer Drums-ból ezúttal Szobahipszter és Moroncsik, és persze a házigazdák, TMX és Fullstereo.

www.facebook.com/​events/​1404154299828866/​

Helyszín

  • Ötkert

    Zrínyi u. 4 Budapest, Hungary 1051

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó