Pulzar

Partyajánló

Kollektiva & Ötkert pres. Kolombo @ Ötkert, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. február 14.
Helyszín Ötkert, Budapest, V. kerület, Zrínyi u. 4.
Stílus House
Kollektiva & Ötkert pres. KolomboKolombo körülbelül egy éve járt nálunk utoljára és ami azon az estén volt, olyat ritkán hall magyar közönség. Szinte kötelezőnek éreztük, hogy 2014-ben is meghívjuk, mert belőle egyszer biztosan nem elég.Ötkert, Budapest, V. kerület, Zrínyi u. 4.

Kollektiva & Ötkert pres. Kolombo @ Ötkert, Budapest

Kolombo körülbelül egy éve járt nálunk utoljára és ami azon az estén volt, olyat ritkán hall magyar közönség. Szinte kötelezőnek éreztük, hogy 2014-ben is meghívjuk, mert belőle egyszer biztosan nem elég.

Olivier Grégoire Belgium egyik legtermékenyebb és legismertebb dj/producere, aki több műfajban is tökélyre fejlesztette a zenegyártás művészetét. Különböző alteregókat használva a világ legjobb kiadóinál jelennek meg zenéi, méghozzá brutális mennyiségben, de sosem a minőség rovására.

Olivier KOLOMBO alteregója az egyik legerősebb, ez alatt a név alatt tonnaszámra jelentet meg zenéket olyan kiadóknál, mint a Kompakt, Noir Music, Turbo, Eskimo, Future Classic, Systematic, Boxer, stb…, a világot közben Brazíliától az USA-n és Oroszországon át Japánig évek óta megállás nélkül turnézza körbe houseból, discoból és hip-hopból összegyúrt dj szettjeivel.
Emellett partnerével Jerome-mal saját Loulou Records kiadójuk sorsát is egyengeti, akivel természetesen producerként is együtt dolgoznak LOULOU PLAYERS néven. A minden újdonságra kapható kiadójuk egyébként folyamatos támogatását élvezi egy halom hírességnek, mint például MANDY, Richy Ahmed, Solomun, Ivan Smagghe, H.O.S.H, Wally Lopez, Chlöé… Emellett pedig a brüsszeli Geoffroy Mugwumppal a klasszikusabb tech hangzásokat is lefedik MUGWUMP néven, természetesen itt sem aprózzák el a dolgot, a Kompakt, Gigolo Rec, R&S, Cocoon, és hasonlók jegyzik zenéiket.

Borítékolhatjuk, hogy KOLOMBO budapesti fellépése az egyik legizgalmasabb buli lesz mostanában, house rajongóknak kötelező!


LINEUP:
KOLOMBO (Kompakt / Noir Music / Eskimo, BE)
TMX (Kollektiva / Sticky Beats)
Fullstereo (Kollektiva)
Begi (Copmact Disco)
Holic (Spacewalker Rec)

Belépő / Entry:
Fiúknak: 2500 HUF
Első 100 lánynak ingyenes, utána: 1500 HUF

www.facebook.com/​events/​1423391974560329/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

  • Ötkert

    Zrínyi u. 4 Budapest, Hungary 1051

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó