Pulzar

Partyajánló

Ötkert x Budapest Essentials: YUKSEK + ALEX METRIC @ Ötkert, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. május 30. – 1970. január 1.
Helyszín Ötkert, Budapest, V. kerület, Zrínyi u. 4.
Stílus House, Electro
Ötkert x Budapest Essentials: YUKSEK + ALEX METRICBudapest Essentials & Sticky Beats present: YUKSEK + ALEX METRIC aka. THE ALEXANDERS (Partyfine - FR/UK)Ötkert, Budapest, V. kerület, Zrínyi u. 4.

Ötkert x Budapest Essentials: YUKSEK + ALEX METRIC @ Ötkert, Budapest

Budapest Essentials & Sticky Beats present: YUKSEK + ALEX METRIC aka. THE ALEXANDERS (Partyfine - FR/UK)

Line-up:

YUKSEK + ALEX METRIC aka. THE ALEXANDERS (Partyfine - FR/UK)

Kovary (Hed Kandi, Sleazy Deep, HU)

Tmx (Kollektiva / Sticky Beats, HU)

Brandon (Sticky Beats, HU)

A Budapest Essentials minden egyben, amit ez város kínál: zene, buli, kultúra, gasztronómia, turisztika és még egy kis plusz is. 12 hónapnyi Budapest, 4 napba csomagolva: az összes hely és élmény, ami ezt a várost azzá teszi ami…egy mindent elsöprő esemény-sorozat, egyetlen karszalagba tömörítve! Egyetlen jeggyel Tiéd a város! Egy kult+zene+gasztró kombó, ami minden porcikájában neked szól! Lehetőségek százaival szolgálunk, hogy összeállíthasd a tökéletes 4 napot, amire vágysz! Helyszínünk a város, színpadjaink a klubbok, díszletünk Budapest!

budapestessentials.com/​

Jegyinfó

Early Bird bérlet: 9.900 forint, március 28 - május 11.

Elővételes bérlet: 16.500 forint, május 12 - május 25.

Helyszíni bérlet: 21.000 forint, május 26-tól!

http://jegy.meex.hu/bpes-min.php
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/budapest-essentials-2014-357635/event.html

YUKSEK + ALEX METRIC aka. THE ALEXANDERS :

Ha két elképesztően sokoldalú zenész összeáll, az nagyon rosszul nem sülhet el. Főleg, ha a duó egyik fele a francia DJ/producer/zeneszerző Yuksek, aki amellett, hogy a francia elektro új hullámának egyik zászlóvivője, és többek közt olyan zenei produkciókban működött közre, mint a Girlfriend, a Krays vagy az ex-Aeroplane taggal közösen jegyzett Peter & The Magician, létrehozta a francia székhelyű Elektricity Fesztivált, nemrégiben saját kiadóját is megalapította Partyfine néven. És ha mindez nem lenne elég garancia a minőségre (és menőségre), ott van a páros másik fele, Alex Metric, aki legutóbbi budapesti látogatása során is euforikus hangulatot és teljes katarzist teremtett. A ’80-as évek popzenéjén nevelkedett producer 2007 óta a breakbeat-szupersztár Adam Freeland Marine Parade kiadójának büszkesége. A Charli XCX és az Infadels lemezén is segédkező, és számtalan remixet (a Depeche Mode-tól kezdve a La Roux-n át egészen a Miike Snow-ig)a magáénak tudó, illetve a 2010-es év legkedveltebb remixere címmel büszkélkedő brit producer és Yuksek idén egyesítették erőiket. A The Alexanders első dala Anna Lunoe vendégénekével februárban debütált Annie Mac műsorában, így május 30-án nem csak egy sztárpárost, de egy igazán friss és aktuális fellépőt láthat az Ötkert közönsége.

www.facebook.com/​events/​445574868906421/​

Helyszín

  • Ötkert

    Zrínyi u. 4 Budapest, Hungary 1051

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó