Pulzar

Partyajánló

The Hive: Billain / Disprove @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2017. november 17.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Drum and Bass, Dubstep, Experimental
The Hive: Billain / DisproveBILLAIN aka Káosz Professzor. Produceri pályafutását a techno világában kezdte. Miután gyorsan elérte a műfaj korlátait, úgy döntött, inkább a törtritmusok univerzumában folytatta kalandozásait ahol kísérletező természetének semmi nem szab határt. Nem sokkal ezután a nyers, futurisztikus hangzás szinonimájává vált és, hogy csak párat említsünk olyan kiadók gondozásába került, mint a Bad Taste Recordings, Eatbrain vagy a MethLab Recordings.Akvárium Klub

The Hive: Billain / Disprove @ Akvárium Klub

BILLAIN aka Káosz Professzor. Produceri pályafutását a techno világában kezdte. Miután gyorsan elérte a műfaj korlátait, úgy döntött, inkább a törtritmusok univerzumában folytatta kalandozásait ahol kísérletező természetének semmi nem szab határt. Nem sokkal ezután a nyers, futurisztikus hangzás szinonimájává vált és, hogy csak párat említsünk olyan kiadók gondozásába került, mint a Bad Taste Recordings, Eatbrain vagy a MethLab Recordings.

Disprove 2015-ös felbukkanása után rövidesen bekerült a feltörekvő, új generációs producerek legígéretesebb csoportjába. Egyedülálló, minimalista mégis komplex, részletekben gazdag hangzására többek között az Invisible Recordings és a Critical Music is felfigyelt.

_LINE UP

BILLAIN_Eatbrain/Bad Taste Recordings/MethLab Recordings_(BA)

Disprove_Invisible Recordings/Eatbrain/MethLab Recordings_(IT)

Cybershot_(HU)

Filth Company_(HU)

Unofficial: HORNS_(HU)

Crism_(HU)

_VISUAL

Wurk Ikona

_ENTRY

Elővétel: _2500HUF

Helyszínen: _2800HUF

Elővétel helye: Deep Record Store (1062 Budapest Aradi utca 22.)

_GRAPHIC DESIGN

Helar

www.facebook.com/​events/​280785165772577/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó