Pulzar

Partyajánló

Legendary Momens presents: HOLA! – Sounds of Argentina @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2017. október 22.
Helyszín Cinema Hall
Stílus House, Deep-House, Progressive House
Legendary Momens presents: HOLA! – Sounds of ArgentinaAz ősz tipikusan az az évszak, amibe csak akkor vagyunk hajlandóak beletörődni, ha már nyakig a közepében vagyunk. Pláne egy ilyen nyár után!Cinema Hall

Legendary Momens presents: HOLA! – Sounds of Argentina @ Cinema Hall

Az ősz tipikusan az az évszak, amibe csak akkor vagyunk hajlandóak beletörődni, ha már nyakig a közepében vagyunk. Pláne egy ilyen nyár után!

Persze a nyarat visszahozni képtelenség, úgyhogy a Legendary Moments visszahozza inkább Kintar-t, argentin zsenit, hiszen hatalmas sikere volt júniusban is. Azt a reggeli napfényes hangulatot ezúttal - október 22-én - a Cinema Hall/Kasino falai közé csempészik be. És ha már így belejöttek, a Sudam Recordings főnökével együtt átcsempészik a határon három másik kedvenc argentinjukat is.

Ezzel az ötlettel egy új koncepció is megszületett: egy olyan rendezvénysorozat, melynek minden epizódja egy-egy ország, földrész, vagy város elektronikuszenei hangzásvilágát igyekszik bemutatni. Ez a „World of Sound.” Argentína szülöttei mindig is szembetűnően sokat hozzátettek a progresszív house világához és ez különösen igaz a műfaj aktuális, modernebb hangzásainak tekintetében, így mindenféleképpen méltó nyitány egy ilyen sorozatot velük kezdeni. Hasonlóképp gondolja az Argentin Köztársaság Nagykövetsége is, mely az esemény fő támogatójaként lesz jelen.

„HOLA! – Sounds of Argentina” – így hangzik tehát az első állomás neve, ahol az Ibizán rezidenskedő Kintar mellett ott lesz a Frisky Radio „Dreamers” című műsorát vezető, Magyarországon is közönségkedvenc Fernando Ferreyra is. Bizonyára sokak szívét megdobogtatja a hír, hogy ugyanitt láthatja majd a pultban a Cattaneo-féle Sudbeat lemezkiadó fenegyerekét, Marcelo Vasami-t, valamint - hogy teljes legyen az argentin lineup - Sebastian Busto-t is, egyenesen Buenos Airesből.

Íme, egy kedvcsináló videó a rendezvényhez: https:/​/​www.facebook.com/​legendarymomentshungary/​videos/​1350897888366554/​

Tickets online: http://legendarymoments.hu/ticket/hola-sounds-argentina/

Nyomtatott: SPUNTINO KÁVÉZÓ a 1065 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 25.cím alatt.

Line-up:

Fernando Ferreyra (ARG)

KINTAR (ARG)

Marcelo Vasami (ARG)

Sebastian Busto (ARG)

www.facebook.com/​events/​497100920656037/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó