Pulzar

Partyajánló

Gorongosa Pool Party @ Napozó

Fellépők
Dátum 2017. augusztus 12. – 2017. augusztus 12.
Helyszín Napozó
Stílus Deep House, House
Gorongosa Pool PartyA Gorongosa átjárót nyit egy párhuzamos univerzumba, ahol az emberiség, az állat- és növényvilág harmóniában tud együtt élni. Utazásra csábít, ahol füstös-recsegős Rhodes futamok, funktól koszos basszusmenetek és űrbéli arpeggiatorok kisérnek el ebbe a mesevilágba. Az induláshoz egyetlen jelszóra lesz szükség: Be nice to animals.Napozó

Gorongosa Pool Party @ Napozó

A Gorongosa átjárót nyit egy párhuzamos univerzumba, ahol az emberiség, az állat- és növényvilág harmóniában tud együtt élni. Utazásra csábít, ahol füstös-recsegős Rhodes futamok, funktól koszos basszusmenetek és űrbéli arpeggiatorok kisérnek el ebbe a mesevilágba. Az induláshoz egyetlen jelszóra lesz szükség: Be nice to animals.

A Gorongosa Music egy éve született meg; hangulatos erdei séták, forró és fárasztó nyári napok öntötték egy pillanat alatt formába, hogy az idei nyárra lemezre kerülhessen, és színpadra álljon.

Többekközt ezt a dimenzióváltást szeretnénk közösen ünnepelni azokkal akik közel állnak hozzánk egy különleges koncerttel, rengeteg vendéggel, illetve bivalyerős DJ és live act programmal a medence partján.

Lineup, egyáltalán nem időrendben:

DJ Reload

Soundbank

Stamusz Daniel

PALMFooD

Akos V

A I W A live

Gorongosa Music live

Az állandó, koncertes tagság (Stámusz Feri, Huszár Kristóf, Weil Andris, Vereczkey Ákos) mellett rengeteg vendéggel egészülünk ki, őket folyamatosan jelentjük be, szóval érdemes majd figyelni!

Jegyek a helyszínen, strandbelépővel együtt természetesen: 2000 Ft

Elővételben (Repertory, PUNCH Store, Napozó, Online: RA): 1500 Ft

Kezdés: 10h DJ programokkal, koncertek 19h körül

Be nice to animals!

www.facebook.com/​events/​113942445923590/​

Helyszín

  • Napozó

    Konkoly-Thege Miklós utca 21. Budapest

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó