Pulzar

Művész

A I W A

A I W A

Archív partyajánlók

 • [2019-09-26] LÄRM ▩ Crisis #52
   

  Az előző 4 órás Crimson&Kiss kozmikus utazás után, most szeptemberben ismét megpróbálkozunk mélyre nyúlni a lemeztáskákban.
 • [2019-07-18] Crisis #50
   

  Monthly residency at LÄRM with Aiwa, Imre Kiss, S Olbricht and their guests.
 • [2019-07-12] BASS Theory CLUB /w Ahadadream (UK)
   

  ░▒▓BASS ░ THEORY ░ CLUB ▓▒░
 • [2019-04-18] LÄRM ▩ Crisis #47
   

  Monthly residency at LÄRM with Crisis Sound System and their guests.
 • [2019-03-23] Crisis ▩ ▩ Pearson Sound
   

  David Kennedy’s Pearson Sound moniker has become synonymous with cutting edge UK dancefloor music. One third of the team behind Hessle Audio, the record label he founded with Ben UFO and Pangaea. Born out of a radio show in 2007, the label quickly rose to fame by releasing innovative and thoughtful dance music.
 • [2019-02-15] Metronóm ▩ Volruptus LIVE
   

  A Metronóm célja mélyen alámeríteni mindenkit a hamisítatlan és folyton változó elektróban. // Metronóm's aim is to make everyone dive deeply into the duality of authentic and constantly altering electro.
 • [2019-02-02] Upment! Mechanical Pressure [UA], Artica Sound (Live)
   

  Felébredtünk téli álmunkból (na jó az alvás túlzás azért mert az elmúlt hónap tervezéssel és ötleteléssel telt részünkről) és végre összeállt egy igencsak ütős koncepció az idei első Upment! bulira.
 • [2019-01-12] The Studios ~ mhmm
  @ The Studios

  Egészen csodálatos lehetőség nyílt meg előttünk az ünnepek alatt, mégpedig, hogy a következő bulinkkal a BrodyLand The Studios zenei és kulturális kínálatát bővíthetjük. Az első emeleten lesz egy house tánctér, a pincében egy vad terem, és a földszinten nagy benti fűtött (!!) zárt udvar, illetve pop-up program az oldalsó teremben.
 • [2018-12-29] ▩ CRIME ▩
   

  Nem bírjuk hátrahagyni 2018-at egy utolsó felszabadító rave nélkül. Előszilveszteri ünneplésünkhöz csatlakozik a Los Angeles-i és berlini székhelyű Mor Elian is, akinek zenéi a Prime Numbers, Hypercolour Records kiadóknál landoltak, szelekcióját pedig az innovatív techno, űrbéli acid és electro hangzások uralják. A fővárosi underground techno mozgalmunk eközben extra b2b szettekkel készül.
 • [2018-12-28] LÄRM ▩ Crisis ▩ ▩ Ripperton
   

  Ripperton's music career spans over two decades with three highly praised albums on Green and ESP Institute, essential collaborations with fellow countrymen Mirko Loko (as Lazy Fat People) and Deetron (as Roots Panorama) as well as stellar remixes for Laurent Garnier, Radiohead or Joris Voorn.
 • [2018-11-17] LÄRM ▩ tomszeret ▩ ▩ Ajukaja
   

  Ha Észtország undergroundjában élne egy kraken, ami ezeregy csápjával mindenhova odanyúl, de csakis építő jelleggel, akkor Ajukaja lenne a neve. Egyébként él is, de ember ő: Raul Saaremetsként anyakönyvezték, jelentékeny elindítója Tallin földalatti kulturális rezzenéseinek, dobolt sodró rockzenekarban, indított útjára egy rakás alternatív zenei műsort az észt nemzeti rádióban, és húsz éve üti a helyi Mutant Disco klubestet, nyilván kiadót is igazgat, promóterként a lokál szcénát lendíti előre, DJ-ként pedig saját ezeregyszínű house-nyelvezetét tanítja be az arra fogékonyaknak. A különlegességek szórásában a szupportra ezúttal is a BEACH CLUB BEACH-gondnok, Tanz Global-gazda és Weare Girlsandmathematics-témavezető Tom Select vállalkozott. Let's release the kraken.
 • [2018-08-31] Selected Sounds: Laurel Halo (US)
   

  A michigani születésű, Berlinben élő producer kreatív karrierjének elmúlt tíz éve alatt jóformán saját paragrafusokat fektetett le, ami a hangokkal való bánásmódot illeti: öntörvényű zenéiben úgy fodrozódnak egymásra és képeznek olykor lehetetlennek hitt közös halmazokat a torz énekfoszlányok, bekoszolt csilingelések, glitchelt dobok, túlvilági dallamsepregetések, freejazzből átmentett szaxofonjátékok és tulajdonképpen bármi, hogy az addig nem ismert rétegeket hántott fel a kísérleti zene földköpenyén. Új lemeze, a Raw Silk Uncut Wood ráadásul még újabb irányt vett, és ambientebb, mint eddig bármi, amit csinált - különleges este alakul a Toldiban a nyár utolsó napján, ez tulajdonképpen biztos.
 • [2018-08-10] Andras (aus) w/ Nightdrive & B N C
   

  Andras is an Australian musician who’s earned acclaim for his unpredictable take on dance, ambient and soundtrack music. Using a wide variety of aliases (including Andras Fox & Oscar, Wilson Tanner & Art Wilson) his releases have delved into everything from waterfall abstractions to man-cave suburbia. In addition to his production work, Andrew hosts a weekly radio show on Melbourne’s 3RRR 102.7fm where he champions a diverse mix of Australian ambient, dance and darker music.
 • [2018-07-21] BASS CAMP 2018
   

  Idén csak 1 nap fog szólni a hangos zene a Bass Campen, de ettől függetlenül próbáltunk egy kisebb fesztivált belepasszírozni a lineupba. Lesznek nagy visszatérők és tehetséges feltörekvők, itthonról és külföldről egyaránt. Az általunk felkarolt stílusok pedig továbbra sem változtak: Drum and Bass, Dubstep, Grime, UK Garage, Bass Music, UK Funky, Broken Beat, Hip-Hop...
 • [2018-04-13] Nightdrive is 6 w/ Shanti Celeste
  @ Toldi Klub

  We celebrate with one of the best selectors in the game:
 • [2018-03-03] JUDAS GRIME XII.
  @ FRAME

  Monthly bass music night....
 • [2017-08-12] Gorongosa Pool Party
  @ Napozó

  A Gorongosa átjárót nyit egy párhuzamos univerzumba, ahol az emberiség, az állat- és növényvilág harmóniában tud együtt élni. Utazásra csábít, ahol füstös-recsegős Rhodes futamok, funktól koszos basszusmenetek és űrbéli arpeggiatorok kisérnek el ebbe a mesevilágba. Az induláshoz egyetlen jelszóra lesz szükség: Be nice to animals.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó