Pulzar

Partyajánló

Upment! Mechanical Pressure [UA], Artica Sound (Live)

Fellépők
Dátum 2019. február 2.
Stílus Breakbeat, Darkstep, Drum and Bass, Electro
Upment! Mechanical Pressure [UA], Artica Sound (Live)Felébredtünk téli álmunkból (na jó az alvás túlzás azért mert az elmúlt hónap tervezéssel és ötleteléssel telt részünkről) és végre összeállt egy igencsak ütős koncepció az idei első Upment! bulira.

Upment! Mechanical Pressure [UA], Artica Sound (Live)

Felébredtünk téli álmunkból (na jó az alvás túlzás azért mert az elmúlt hónap tervezéssel és ötleteléssel telt részünkről) és végre összeállt egy igencsak ütős koncepció az idei első Upment! bulira.

LINE UP

MAIN HALL

Mechanical Pressure (Rune Recordings, UA)
Retroid (Upment!)
Adam Csoman (Tilos Rádió)
Doowy (Upment!)
Oliver Trigger (Upment!)
Inzert (Upment!)

+ Artica Sound koncert

ELECTRO ROOM

Mesterházy Ákos (SYRUP.hu)
A I W A (Headshotboyz, NIGHTDRIVE, Crisis Sound System)
Kraak (Tilos)
Dj KOOPEration (Uprising Beats)

 INFO

Az este egy igazán izgalmasnak ígérkező koncertel indul az Artica Sound előadásában akik electro, akusztik, rock, world illetve drum and bass elemekből építkező, friss és üde színfoltja a hazai fúziós együtteseknek.

A koncert után belecsapunk a hajnalig tartó buliba, ahol számunkra két kedves stílus is teret kap, breakbeat és electro reggel 6-ig. Vendégfellépőkben sem lesz hiány, hiszen egyenesen Ukrajnából érkezik hozzánk napjaink egyik legproduktívabb, feltörekvő breakbeat előadója, Mechanical Pressure személyében. Zenéi sokszínűek, jellemzően több stílus elemeit ötvözik a hiphoptol kezdve a drum and bass-ig.

Electro téren sem panaszkodhatunk, hiszen a már veteránnak számító Mesterházy mellett Aiwa-t, illetve Kraak-ot is hallhatjátok az este folyamán, akik szintén számtalanszor bizonyítottak már itthon és külföldön is.

Kapunyitás: 21:00

A buli után nem áll meg az élet, a hivatalos after party a Minimal Art Family gondozásában kerül megrendezésre: Mafter Party / Fészek

JEGYEK / TICKETS

21.00 - 22.30 Ingyenes! / Free!

A koncert időtartama alatt ingyenes az esemény, utána 1300 HUF-ért tudtok belépőt váltani.

22.30 - 00:00 1300 HUF
00.00 - 06:00 1800 HUF

Ruhatár / Cloakroom: 200 HUF

www.facebook.com/​events/​2219342395054021/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2018-12-09] Fourkmode& others@After
     

    December 9-én vasárnap reggel nézzetek le a fészekbe ahol a Fourkmode egy sokszínű line up-al vár titeket. Ott lesz velünk Calman aki a bakelit hangzással varázsol el titeket. CVRDWELL a sokszínű Dj és producer kinek megannyi megjelenését már külföldi világsztárok is játszák. És ne feledkezzünk meg Ramon Millei-ről sem, hisz hatalmas nagy tehetség. Ezen felül még ott lesz szinte folyamatos vendégünk az Acid hangzás kitűnő női Dj-je Dalma is. És persze a Fourkmode team: Brick, unKNOWnARTist, Marco D, és M_fourkDecember 9-én vasárnap reggel nézzetek le a fészekbe ahol a Fourkmode egy sokszínű line up-al vár titeket. Ott lesz velünk Calman aki a bakelit hangzással varázsol el titeket. CVRDWELL a sokszínű Dj és producer kinek megannyi megjelenését már külföldi világsztárok is játszák. És ne feledkezzünk meg Ramon Millei-ről sem, hisz hatalmas nagy tehetség. Ezen felül még ott lesz szinte folyamatos vendégünk az Acid hangzás kitűnő női Dj-je Dalma is. És persze a Fourkmode team: Brick, unKNOWnARTist, Marco D, és M_fourk
  • [2018-12-05] Goa Szerda / Santa Claus Party
     

    Goa Szerda / Santa Claus Party / 3 Stage

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó