Pulzar

Partyajánló

CityMatiné s07e05 - SavannaZOO

Fellépők
Dátum 2018. július 21.
Stílus House
CityMatiné s07e05 - SavannaZOOAznap, mikor az első napsugarak megcsillantak a Tanganyista-tavon, a 4 elválaszthatatlan barát már készülődött. A természettől eltérő módon működött a szavanna azon szeglete, s ezt jól tudták ők is. Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva ugyanis a vadállatok nem éjszaka, hanem reggeltől estig látogatták az itatót. Mire a vörösen izzó korong megmutatta teljes valóját, a tó partja már hangos volt a vadállatok zsivajától, dübörgött a paták dobogásától, a gázlómadarak rikácsolásától, és ez így ment egész nap.

CityMatiné s07e05 - SavannaZOO

Aznap, mikor az első napsugarak megcsillantak a Tanganyista-tavon, a 4 elválaszthatatlan barát már készülődött. A természettől eltérő módon működött a szavanna azon szeglete, s ezt jól tudták ők is. Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva ugyanis a vadállatok nem éjszaka, hanem reggeltől estig látogatták az itatót. Mire a vörösen izzó korong megmutatta teljes valóját, a tó partja már hangos volt a vadállatok zsivajától, dübörgött a paták dobogásától, a gázlómadarak rikácsolásától, és ez így ment egész nap.

A messziről idegenek tűnő alakok azt hihetnénk menekültek, pedig épp ellenkezőleg. A 4 figura nem volt más, mint a fekete kontinens legmeghatározóbb sámánjai, akik ezt a furcsa szertartást irányították:
- Dj Sobek
- Captain Knuckles
-és a Monolit testvérek

Az aznapi történések még tartogattak meglepetéseket, ha kíváncsi vagy, készülj az utazásra...

www.facebook.com/​events/​1537844589677426/​

Helyszín

  • Napozó

    Konkoly-Thege Miklós utca 21. Budapest

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó