Pulzar

Partyajánló

The Debut Summer Classics @ Track Terrace

Fellépők
Dátum 2017. június 24.
Helyszín Track Terrace
Stílus House
The Debut Summer ClassicsItt a nyári klasszik érzés, jön a The Debut Summer Classics.Track Terrace

The Debut Summer Classics @ Track Terrace

Itt a nyári klasszik érzés, jön a The Debut Summer Classics.

Hosszú hónapokat követően újra összeáll a legendás Debut trió, hogy egy különleges énekhanggal kiegészülve újra felidézze a régi idők elektronikus zenei hangulatát.

Nyár, felhőmentes nappalok, forró éjszakák, hűsítő italok és a legjobb elektronikus zenék. Ha ezek egy helyre kerülnek, akkor a The Debut Band elégedett, persze, csak, ha az érdeklődő közönség is jelen van! Sűrű nyári programjukból nem hiányozhat az elmaradhatatlan zenei újratöltés, azaz bő fél év várakozást követően újra klasszik hangulatban jelentkezik a csapat.

Legutóbb még tavaly novemberben pakolták fel a legnagyobb régi slágereket, most pedig nyári rezidenciájuk, a Track Terrace atmoszférája sem tűrheti tovább, hogy ne csendüljenek fel ezek a híres trackek. Sokan várják ezt az alkalmat, amikor a régmúlt korokból megszeretett, nagy kedvencekre táncolhatnak.

A The Debut Summer Classics alkalmával most is a három klasszikus rezidens, azaz Garay, Dandy és a ma már csak szinte a klasszik bulik hangulatára felesküdt Moonline legendás szettjei lesznek hallhatók, melyeket idén Sophie fűszerez meg élő, hidegrázós vokáljával.

Talán erre mondhatjuk azt, hogy semmi új nem várható, minden a régi lesz, szinte időutazás, melyre nem csak az akár több évtizedes zenék kedvelőit, hanem a kellemes légkört és a kirobbanó táncot szeretőket is tárt karokkal várja a Debut!

A tavaly nyári Summer Classics így telt: https://www.facebook.com/trackterrace/videos/1803638496332648/

Line up:

Garay – Dandy – Moonline + Sophie (live vocal!)

Start: 23h / End: 06h

Ticket: 2000Ft

18+

www.facebook.com/​events/​444653025903320/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó