Pulzar

Partyajánló

Ross From Friends & Frits Wentink ~ Daytime Rooftop Dancing @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2017. június 17.
Helyszín Corvin Club
Stílus House, Deep House
Ross From Friends & Frits Wentink ~ Daytime Rooftop DancingRoss From Friends "Talk To Me You'll Understand" nótája az elmúlt év egyik legfontosabb zenéje. A house zene régen várt felüdülésének fontos lépése.Corvin Club

Ross From Friends & Frits Wentink ~ Daytime Rooftop Dancing @ Corvin Club

Ross From Friends "Talk To Me You'll Understand" nótája az elmúlt év egyik legfontosabb zenéje. A house zene régen várt felüdülésének fontos lépése.

https://www.youtube.com/watch?v=8tKKNV5sXUs

Lehet lo-finak hívni, lehet housenak hívni, de egyszerűen kiváló tánc zene. Míg a produceri tevékenységet nagyrészt egy frontember űzi, élőben hármasban játszanak live szettet dobgépek, gitárok, billentyűk és szaxofonok társaságában. SoundCloudjuk önmagában egy playlist a mesterműveikből
 
Frits Wentink a zenészek zenésze, a vérbeli house zene stabil képviselője. 2012-es megjelenése óta több tucat rendkívüli kiadványa volt már és a világot bejárta a zenéjével. Közben két kiadónak a főnöke lett (Will & Ink és Bobby Donny), melyek bátran adnak ki évek óta egyedi house zenéket. Fritsnek is épp annyira tér el a normától a zenéje, hogy érdekes marad. Bátor, változatos, ütemes house grooveok.

Akos V és Soundbank egy back to back settel alapozzák meg a délután hangulatát. Folyamatos belvárosi zenei szerepléseik mellett a Designer Drums részeként az elmúlt évek egyik legizgalmasabb Budapesti buliszervező csapatát képzik. Sok tiszteletre méltó debütálás egyikeként Frits Wentinket is ők hozták Budapestre először 2015-ben. Komoly képviselői a hazai house energiáknak, így méltóan elő lesz készítve vendégeinknek a terep.

15h Ajtónyitás
16h Akos V b2b Soundbank
18h Ross From Friends LIVE
19h Frits Wentink
22h Terasz vége. Kisteremben after, vagy kedvezményes elővételes áron jegyek vehetőek az esti nagy termes bulira.

Jegyek:
Early Bird 2000Ft
Normál 3000Ft

OneTicket: https:/​/​goo.gl/​D4AHbm

www.facebook.com/​events/​1911875442367855/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó