Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

We Are Cre8tion w/ CHAIM @ AETHER

Fellépők
Dátum 2017. április 13.
Helyszín AETHER
Stílus House
We Are Cre8tion w/ CHAIMFolytatódik a Rumors lendület a We Are Cre8tion sorozat találkozóin belül, mivel újabb fellépőt invitáltunk Budapestre Guy Gerber legendás kiadójának berkeiből.AETHER

We Are Cre8tion w/ CHAIM @ AETHER

Folytatódik a Rumors lendület a We Are Cre8tion sorozat találkozóin belül, mivel újabb fellépőt invitáltunk Budapestre Guy Gerber legendás kiadójának berkeiből.

A kiindulási pont most is Tel-Aviv, de Ibiza helyett Chaim Avital, azaz a címkékről röviden csak Chaim Berlin központú producer/DJ, aki a hazai minőség képviselete mellett olyan kiadókhoz adja hipnotikus cuccait, mint a Visionquest, Bedrock, Curpit, Saved vagy az Ellen Allien által igazgatott BPitch Control. A történet ugyanakkor még a 2000-es években kezdődött a Supplement Facts és Cocoon Recordings megjelenéseivel.

Már a kezdetekben is a dallamosabb tech house és techno vonalán játszadozott a hangokkal, ami sok esetben ötvöződik a vokális töredékekkel, beúszó szinti folyamokkal, felszínre hozva Chaim organikus hangzásvilágát. Zenéinek köszönhetően fellépett már a Berghainban található Panorama Bar, vagy a Fabric London tereiben és olyan előadók supportálják munkásságát, mint Ame, Maceo Plex, Monika Kruse, Infinity Ink, vagy Sasha.

CHAIM-től az egyik legnagyobb kedvencünk: https://www.youtube.com/watch?v=MJT1BbNFiGs

Áprilisban a hosszú hétvégére való tekintettel már egészen csütörtökön merülünk alá az AETHER-nek, ahol a házigazda Chriss Ronson és a live produkcióiról hírhedt Ramin Sayyah is betolja a zenei gondolatait a padló alá! Kár lenne kihagyni egy ilyen találkozást.

Line-Up

CHAIM (ISR)

Chriss Ronson

Ramin Sayyah

Belépő 2500FT

www.facebook.com/​events/​582049801988114/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó