Pulzar

Partyajánló

The Debut Springparade with Nick Curly & Enzo Siragusa @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2017. március 18.
Helyszín Cinema Hall
Stílus House
The Debut Springparade with Nick Curly & Enzo SiragusaA múltból feltörő érzések, a rövid távú behatások és egy új ismeretlen erőre esküdött fel tavaszi parádéján a The Debut. Március 18-án megkapjuk testközelben!Cinema Hall

The Debut Springparade with Nick Curly & Enzo Siragusa @ Cinema Hall

A múltból feltörő érzések, a rövid távú behatások és egy új ismeretlen erőre esküdött fel tavaszi parádéján a The Debut. Március 18-án megkapjuk testközelben!

Kirobbanó formában űzte el a telet február második hétvégéjén a The Debut csapata. A szombati napon véget nem érő táncban ért össze a Cinematiné és a The Debut Carneval közönsége, amikor előbb nappal Lee Burridge, majd éjszaka Hector és wAFF helyezték zenéiket a tánctér fölé, a parketta alá. Az őrületes hangulatot a két telt házas eseményről készült összefoglalók is jól szemléltetik:

Cinematiné after videó

The Debut Carneval after videó

Közben már javában készülnek a következő eseményre, ami nem más, mint a The Debut Spring Parade.

De mitől lesz ez újra legalább annyira különleges, mint az előző Debut bulik, amik miatt érdemes lesz igent mondani ez alkalommal is?

Most is hívtak három, nem akármilyen vendéget! Ebben benne van a múltbeli kötődésük, a nyári pozitív tapasztalatuk és a kíváncsiságuk valami új felé.

A kötődés egyértelműen Nick Curly iránt szól, aki elképesztő szettjeivel már többször bebarangolta a Cinema Hall, vagy az aktuálisan egy éjszakára birtokba vett Debut tereket. Legutóbb a tavalyi Carneval bulin hallhattuk néhány órára, így bő egy év elteltével érdemes lesz újra vele tartani!

Enzo Siragusa egyértelműen a tavalyi nyár egyik legjobb élményét hozta a Debut közönségének, aki kirobbanó formában osztotta meg velük zenéit a 8. Cinematinén. Most az éjszakába táncoltatja majd bennünket, de a megindító house itt is garantáltan megtölti a táncteret!

Az új, az ismeretlen erőt pedig Chelina Manuhutu képviseli majd, aki nem csak az Amszterdamban begyűjtött elektronikus zenei alapokkal, hanem gyönyörű és szexi küllemével ránk szórja az erősebb ütemeket.

A tripla vendégsereget a két house generátor teszi zárójelbe, azaz Andras Garay és Jaffa Surfa pakol majd egy-egy szépet. Garantált tánc reggelig, aminek a végén egy szép tavaszi reggel vár minket! Még jó, hogy olyan közel van a Duna part…

Dj’s >>

Nick Curly / Enzo Siragusa / Chelina Manuhutu

+ Andras Garay & Jaffa Surfa

Jegyinfók:

Early bird (első kör): 2500Ft -> bit.ly/2l8sA53

Elővételes / pre-sale: 3000Ft

Jegyek a helyszínen / Ticket at-door:

Éjfélig: 3000Ft

Éjfél után: 3500Ft

Online TICKET: https://oneticket.hu/the-debut-springparade-202

start: 23.00

age: 18+

www.facebook.com/​events/​400859333582767/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó