Pulzar

Partyajánló

Klaudia Gawlas / Corvin Club @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. november 19.
Helyszín Corvin Club
Stílus Techno
Klaudia Gawlas / Corvin ClubA dark technó utazó nagykövetasszonya bár már megannyiszor látogatott hozzánk az elmúlt években, most mégis különleges időpontot találtunk neki. Ez lesz az első őszi fellépése klubkörülmények között, ami szinte garantálja, hogy a lelkünk mellett a testünk is kellően át lesz mozgatva.Corvin Club

Klaudia Gawlas / Corvin Club @ Corvin Club

A dark technó utazó nagykövetasszonya bár már megannyiszor látogatott hozzánk az elmúlt években, most mégis különleges időpontot találtunk neki. Ez lesz az első őszi fellépése klubkörülmények között, ami szinte garantálja, hogy a lelkünk mellett a testünk is kellően át lesz mozgatva.

Rendkívüli érzékkel ragadja meg játéka a hallgatóságot, legyen az egy 20 ezres mayday, vagy akár egy pár száz fős földalatti bunker buli. Klaudia közvetlensége feszes tempóval és precíziós mixtechnikával párosul, tökéletes elegye egy vérbeli, határtalan, technó estnek.

Nagy örömmel mutatjuk be nektek a magyar oldalt is. Sinko már hosszú évek óta megkerülhetetlen a hazai technó életben. Az Nvc színeiben a nemzetközi szakma nagyjai előtt húzta fel a hangulatot, mely rutint ezen az estén főhősnőnk felvezetésén kamatoztathatja. A levezetést szintén egy sokat látott szelektor, nyugat magyarország zenei életbentartója, a The Etiket és a Dumdum fesztivál szülöatyja Sikztah vállalta magára. Izgatottan várjuk, mert bár zeneileg kicsit más utakon járunk, Klaudia ezt is össze tudta párosítani.

Tartsatok velünk ezen a hamisítatlan banging esten!

★ LINE UP ★

Klaudia Gawlas (Abstract / Masters Of Disaster - DE)

Sikztah (The Etiket, DumDum)

Sinko (NVC, Hotel North Pole)

★ JEGYEK ★

Kedvezményes jegyek: 2500.- (Limitált)

kapható hamarosan: Resident Advisor, Aktrecords

Normál jegyek: 3000.-

hosted by Technokunst

www.facebook.com/​events/​148317865627361/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó