Pulzar

Partyajánló

Technokunst Club Opening @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2016. szeptember 23.
Helyszín LÄRM
Stílus Techno
Technokunst Club OpeningMinden eddiginél erősebb szezonunknak ugrunk neki szeptemberben. Hónapról-hónapra nemcsak proper fellépőket ígérünk, de 3 alkalommal találkozunk egy új side project keretén belül, mely AcidMoon névvel született meg a Technokunst tervezőasztalánál.LÄRM

Technokunst Club Opening @ LÄRM

Minden eddiginél erősebb szezonunknak ugrunk neki szeptemberben. Hónapról-hónapra nemcsak proper fellépőket ígérünk, de 3 alkalommal találkozunk egy új side project keretén belül, mely AcidMoon névvel született meg a Technokunst tervezőasztalánál.

A szeptemberi nyitónkra egy arctalan és titokzatos maszkot hívtunk. A maszk, melyet detroiti "őseink" a zene iránti alázat, az ego elleni kűzdelem eszközeként használtak, most visszanyerte eredeti funkcióját SNTS által. Élő produkciója alatt igyekszik az embert minél inkább háttérben tartani. Fellépése egy performansz, ahol a közönség figyelmét az anonimitás erejével irányítja a sötét hangok világába. Különleges alkalom lesz, melyet, mint eddig minden Technokunst eseményt a Larmban, egy kitüntetett közönség csodálhat meg.

A menetrend idén is változatlan. Isu bemelegítése után, a vendégünket követően, Dorka kűzd meg a lámpaoltást követelő személyzettel a reggeli órákban.

Tartsatok egész évben velünk!

▩▩ LINEUP

SNTS - live (SNTS records / Horizontal Ground) DE

Dork

Isu

▩▩ BE

2300_0000 2000

0000_____ 2500

www.facebook.com/​events/​1296415233758609/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó