Pulzar

Partyajánló

★ Proforma pres. BARAC & VID ★ @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. június 24.
Helyszín Corvin Club
Stílus Techno, House
★ Proforma pres. BARAC & VID ★A román producerek valódi kilétét általában sűrű homály fedi, nincs ez másképp a titokzatos Vid és Barac esetében sem. Vid 2012-es első lemezmegjelenése óta hagyja, hogy a zenéi meséljenek helyette. Stílusa egy árnyalattal kifinomultabb és „okosabb”mint neves honfitársaié.Corvin Club

★ Proforma pres. BARAC & VID ★ @ Corvin Club

A román producerek valódi kilétét általában sűrű homály fedi, nincs ez másképp a titokzatos Vid és Barac esetében sem. Vid 2012-es első lemezmegjelenése óta hagyja, hogy a zenéi meséljenek helyette. Stílusa egy árnyalattal kifinomultabb és „okosabb”mint neves honfitársaié.

Felváltva dolgozik Vid és Egal 3 pszeudók alatt, mindamellett saját An|dromeda kiadóját vezeti töretlen sikerrel és az azt övező egyre nagyobb érdeklődéssel. Barac zenei pályafutását rádiósként kezdte, ahol rengeteg inspiráció érte a különböző zenei stílusoknak köszönhetően. Ez visszaköszön produceri munkáin is, első szerzői albumát 2014-ben adta ki, Variety Of Different Feelings címmel. Mára a definiált román hangzás egyik éllovasaként tartják számon az úttörő Rhadoo, Pedro és Raresh mellett.

Dinamikával teli, atmoszférikus játékuk abszolút kedvencek a köreinkben, tehát úgy döntöttünk, hogy velük és egy fajsúlyos magyar körítéssel romboljuk le a Corvin Clubbot június 24-én!

★ LINE UP ★

Barac

Vid

Primărie

Andras Toth

Polarize

Zvezda Beta

Adam Touch

Vatsanah

www.facebook.com/​events/​134839436930572/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó