Pulzar

Partyajánló

★ Motown Budapest x FRED P at Corvin Club ★ @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. április 22.
Helyszín Corvin Club
Stílus Tech-house, House
★ Motown Budapest x FRED P at Corvin Club ★Fred P, illetve ha úgy jobban tetszik Black Jazz Consortium tipikusan az az artist akit borzasztóan nehéz pár mondatban bemutatni munkásságának összetettsége miatt. Az elektronika még New York kultikus klubjaiban fertőzte meg több mint 20 évvel ezelőtt, ahol a szakma legnagyobbjaitól (David Morales, Frankie Knuckles, Danny Tenaglia) leshette el a szelektori munka mibenlétét. Produceri munkái mellett sem tudunk szó nélkül elmenni, melyek nagy része saját, jól gondozott Soul People Music kiadójánál jött ki. A kislemezek mellett Structure címmel 2009-ben egy albummal is megörvendeztette a rajongókat. Hangzása összetett, a figyelmesek megtalálnak benne rengeteg keveredő stílusjegyet, melyek élvezetes egységgé forrnak össze a keze alatt. Több mint 20 éves zenei karrierjének köszönhetően komoly rutinnal és széles zenei látókörrel rendelkezik.Corvin Club

★ Motown Budapest x FRED P at Corvin Club ★ @ Corvin Club

Fred P, illetve ha úgy jobban tetszik Black Jazz Consortium tipikusan az az artist akit borzasztóan nehéz pár mondatban bemutatni munkásságának összetettsége miatt. Az elektronika még New York kultikus klubjaiban fertőzte meg több mint 20 évvel ezelőtt, ahol a szakma legnagyobbjaitól (David Morales, Frankie Knuckles, Danny Tenaglia) leshette el a szelektori munka mibenlétét. Produceri munkái mellett sem tudunk szó nélkül elmenni, melyek nagy része saját, jól gondozott Soul People Music kiadójánál jött ki. A kislemezek mellett Structure címmel 2009-ben egy albummal is megörvendeztette a rajongókat. Hangzása összetett, a figyelmesek megtalálnak benne rengeteg keveredő stílusjegyet, melyek élvezetes egységgé forrnak össze a keze alatt. Több mint 20 éves zenei karrierjének köszönhetően komoly rutinnal és széles zenei látókörrel rendelkezik.

A több éve kezdődött és most Zvezda Beta és Andras Toth friss projektjeként újra életre hívott Motown Budapest klubest keretében április 22-én Fred P. AKA Black Jazz Consortium, a Corvin Clubban lép fel először Budapesten.

★ LINE UP ★

Fred P. AKA Black Jazz Consortium

Zvezda Beta

Andras Toth

★ ENTRY ★

1500 HUF

www.facebook.com/​events/​606634456155687/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó