Pulzar

Partyajánlók

2016. április 22., péntek

2016. április 22., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2016-04-22] Bass Trap Opening Party with Delax (NL)
    @ Dürer kert, Budapest

    ೭~>ˇ^ಉ Original Bass Event ಉ^ˇ<~೭
    zereted az érzést, mikor a testedet átjárja a basszus? Buliznál egyet a Dürer Kert nagytermében, miközben lézerrel sokkoljuk a retinádat?
    Első bulink alkalmával elhívtuk Delax-et, a feltörekvő holland előadót, akinek saját zenéi és remixei bombaként robbantak be a Trap világába, valamint a stílus legnagyobb hazai nevei közül is tiszteletét teszi egy back to back szett erejéig JumoDaddy és Wondawulf.
    Bővebben
  • [2016-04-22] LUDMILLA & FRIENDS
    @ A38

    Április 22. fontos dátum lesz számunkra, ugyanis újra barátainkkal zenélünk az A38-on, ahol egy hosszú és saját zenékből álló régi és új Breakout Breeze szettel készülünk.
    Bővebben
  • [2016-04-22] We Need Underground
    @ Instant

    WE NEED UNDERGROUND special
    Bővebben
  • [2016-04-22] Rock The Friday
    @ BRKLYN

    Április 22-én megőrülünk! Every Friday - Rock The Friday! Az Akvárium koncert hivatalos afterparty-ját ki ne hagyd!
    Bővebben
  • [2016-04-22] Elements of techno
    @ LÄRM

    ❒ LÄRM ❒ Elements of techno ❒ ❒ Claudio PRC ❒
    Bővebben
  • [2016-04-22] DEEP CAFÉ // Season Closing Party
    @ Tesla Budapest

    Elérkezett a szezonzáró ideje, a DEEP CAFÉ PARTY nyári álmot alszik, de a rövid szünet előtt még robbantunk egy hatalmas bulit!
    Bővebben
  • [2016-04-22] Analogue Soul By Ramin Sayyah at Aether
    @ AETHER

    THE FIFTH EPISODE!!!
    Bővebben
  • [2016-04-22] ★ Motown Budapest x FRED P at Corvin Club ★
    @ Corvin Club

    Fred P, illetve ha úgy jobban tetszik Black Jazz Consortium tipikusan az az artist akit borzasztóan nehéz pár mondatban bemutatni munkásságának összetettsége miatt. Az elektronika még New York kultikus klubjaiban fertőzte meg több mint 20 évvel ezelőtt, ahol a szakma legnagyobbjaitól (David Morales, Frankie Knuckles, Danny Tenaglia) leshette el a szelektori munka mibenlétét. Produceri munkái mellett sem tudunk szó nélkül elmenni, melyek nagy része saját, jól gondozott Soul People Music kiadójánál jött ki. A kislemezek mellett Structure címmel 2009-ben egy albummal is megörvendeztette a rajongókat. Hangzása összetett, a figyelmesek megtalálnak benne rengeteg keveredő stílusjegyet, melyek élvezetes egységgé forrnak össze a keze alatt. Több mint 20 éves zenei karrierjének köszönhetően komoly rutinnal és széles zenei látókörrel rendelkezik.
    Bővebben
  • [2016-04-22] Friday Downtown
     

    A májusi orrteraszos Fridayekig péntek délutánonként az Akvárium Klub Volt bárjában talákozhattok rezidenseinkkel és vendégeinkkel! Koktélakciók, valamint soulful és liquid drum and bass.
    Bővebben
  • [2016-04-22] Made Inn presents vol. 13.
    @ Akvárium Lokál

    Ismét egy újabb Made Inn presents, a szokott helyen a VOLT Music Bar Official-ben! Legfrissebb techno és tech-house lemezek pörgetése egész éjjel!
    Bővebben
  • [2016-04-22] ★ Corvin Bar pres. SOMEONE ELSE ★
    @ Corvin Club

    Újabb veterán zenészt látunk vendégül április 22-én, a mindig családias hangulatú Corvin Barban! Someone Else neve mellé rögtön négy kiadót is felsorakoztathatunk: Foundsound, Little Helpers, Tuning Spork és Fuzzy Box. Megjelenéseinek és albumainak felsorolásába a nagy számok miatt már bele sem kezdünk, a minimal irányzathoz fűződő bensőséges kapcsolatát pedig nagy hiba lenne megkérdőjeleznünk. Produceri és előadói tevékenysége mellett aktívan részt vesz Philadelphia és New York parti életének alakításában. A Novisadból érkező Vuk & Runy rajta tartják kezüket a helyi underground szcéna ütőerén, bulikat szerveznek és nem utolsó sorban elég jól pakolják a lemezeket is, ráadásul bizonyítottak már pár hete AFTERHOURS eseményünkön is. Hazai oldalról Polarize nyújtja a hathatós támogatást az este tökéletes ívéhez.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó