Pulzar

Partyajánló

Chriss Ronson pres.: SWITCH - the party #2 @ AETHER

Fellépők
Dátum 2016. április 16. – 2016. április 16.
Helyszín AETHER
Stílus House
Chriss Ronson pres.: SWITCH - the party #2Erős start után máris érkezik a SWITCH második felvonása, Chriss Ronson és Surprise áprilisban is átveszik az uralmat egy éjszakára az AETHERben. A koncepció változatlan: a két sokat látott lemezlovas mellé most is érkezik egy vendég, és hárman hívnak Téged egy egész éjszakát betöltő zenés-táncos kalandra.AETHER

Chriss Ronson pres.: SWITCH - the party #2 @ AETHER

Erős start után máris érkezik a SWITCH második felvonása, Chriss Ronson és Surprise áprilisban is átveszik az uralmat egy éjszakára az AETHERben. A koncepció változatlan: a két sokat látott lemezlovas mellé most is érkezik egy vendég, és hárman hívnak Téged egy egész éjszakát betöltő zenés-táncos kalandra.

A vendég ezúttal egy külföldre szakadt tehetséges hazánkfia, akit az angol partivilágban Emery Warman néven ismer a nagyközönség. A karrierjét szorgalmasan építgető DJ és producer mostanra eléggé bevette a londoni éjszakát, saját kiadót futtat NOEXCUSE néven, zenéit olykor Steve Lawler is pörgeti, Marco Carola pedig egyenesen rongyosra játssza őket a Music On bulikon.

Hogy mi várható a SWITCH és az AETHER közös buliján? A legutóbbi tapasztalatok alapján igazi underground tech/house, széles jókedv, belevaló társaság, nagy táncok, és hatalmas zenék. Ez nem csak jól hangzik - jól is szól!

Host: Chriss Ronson

Guest: Emery Warman

Resident: Surprise

Jegyek: 1.000 HUF

www.facebook.com/​events/​1675816339353113/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó