Pulzar

Partyajánlók

2016. április 16., szombat

2016. április 16., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2016-04-16] Hi!Fly pres / James Zabiela / Guy J / Khen
    @ Akvárium Klub

    Április a progressive house kedvelők nagy hónapja lesz 2016-ban; a legendás, és mindig megújulni képes Sasha után legnagyobb felfedezettje, James Zabiela veszi kezelésbe az Akvárium Nagy Hall hangrendszerét április 16-án. A kétezres évek végének kedvence egy igazi tech-guru, számtalan fellépése, és produceri munkája mellett kiemelt szerepet játszott a Pioneer újgenerációs Dj eszközeinek kifejlesztésében is. A nyersebb hangzást képviselő James-t két napkeleti mágus kíséri ezen a kihagyhatatlani estén; Guy J-t már hazavárjuk csillagokba repítő, hipnotikus szettjeivel, Khen pedig mostanában gyújtja rakétáit a szcénában a Lost&Found család egyik legfrissebb tagjaként. Csatoljátok be az öveket, mert váratlan légköri jelenségeknek lehettek majd tanúi.
    Bővebben
  • [2016-04-16] Psy - Fi Festival Pre party
    @ Dürer Kert

    És íme itt az utolsó Dürer kertes psychedelic party ebben a szezonban.Búcsúztassuk el méltóképpen.Psykovsky 10 órás szettje a main stage-en és Symbolic első hazai fellépése garantálja majd a szép emlékeket.
    Bővebben
  • [2016-04-16] GIRLY Cherry Blossom Special
    @ Akvárium Lokál

    Bővebb infók hamarosan!
    Bővebben
  • [2016-04-16] All Inn x Nervmusic
    @ LÄRM

    izmos funk és moduláris ínyenc techno egyenesen a moszkvai fellegvárból
    Bővebben
  • [2016-04-16] Be Massive Label Night
    @ Corvin Club

    ❙❙ Be Massive Records ❙
    "Schizophrenia Panda" lemezbemutató
    Bővebben
  • [2016-04-16] Soundhead pres. THE BIRTHDAY BASH
    @ Corvin Club

    Akárhogy is nézzük 15 év rendkívül hosszú idő, pláne egy zenei magazin életében. Megéltük veletek az underground elektronikus zenei közeg teljes átalakulását, láttunk nagy felemelkedéseket és bukásokat, stílusok berobbanását és eltűnését. Egy valami azonban a mai napig maradéktalanul megmaradt; az elektronikus zenei iránt töretlen elkötelezettségünk. Ennek fényében és szellemében, invitálunk benneteket egy családias, de féktelen szülinapi összeborulásra a Corvin Barban! Hogy hűek legyünk önmagunkhoz ezen az estén is a techno körül forgunk. Fellépőink kivétel nékül b2b felállásban állnak majd a pultba. Smole és Vatsanah az új generáció és a Contra Mundum hangzást hivatottak képviselni, Isu és Subotage régi motorsnak számítanak a szakmában az NVC és Technokunst most összecsap. Harmadik párosításunk, az ígéretes Steam Shape (Nils, Svetec) formáció, akik bennünket tiszteltek meg azzal, hogy hosszú idő után újra együtt állnak a pultba!
    Bővebben
  • [2016-04-16] Melt
     

    Ezen a hétvégén vendég előadó érkezik a MELT csapatához Bulgáriából. Maxxx kiegészítve a csapatot szintén komoly deep house élményt ígér. Nigel Stately, Meszi és a USed Disco pedig hozzák a szokásos 10/10-et!
    Bővebben
  • [2016-04-16] BRKLYN BOUNCE
    @ BRKLYN

    Április 16-án, szombaton ismét BRKLYN Bounce lesz a Kazinczy utca sarkán álló kis Amerikában! A line-up verhetetlen: Lotfi Begi és Pure Mr G! Érkeznek a legütősebb house trackek, club slágerek, mi pedig, mint kéthetente minden szombaton, most is kihozzuk az estéből a legtöbbet és hajnalig táncolunk!
    Bővebben
  • [2016-04-16] Chriss Ronson pres.: SWITCH - the party #2
    @ AETHER

    Erős start után máris érkezik a SWITCH második felvonása, Chriss Ronson és Surprise áprilisban is átveszik az uralmat egy éjszakára az AETHERben. A koncepció változatlan: a két sokat látott lemezlovas mellé most is érkezik egy vendég, és hárman hívnak Téged egy egész éjszakát betöltő zenés-táncos kalandra.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó