Pulzar

Partyajánló

Supernova w/ Oliver Huntemann // 12 Hours Techno Journey @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. március 25. – 2016. március 25.
Helyszín Corvin Club
Stílus Techno
Supernova w/ Oliver Huntemann // 12 Hours Techno JourneyMárcius…. Tavaszkezdet, nemzeti ünnep , Sándor, József Benedek, és Oliver Huntemann..aki meleget nem biztos, de rengeteg és még annál is több technot hoz magával! Eddig jó? Na akkor folytatjuk...Corvin Club

Supernova w/ Oliver Huntemann // 12 Hours Techno Journey @ Corvin Club

Március…. Tavaszkezdet, nemzeti ünnep , Sándor, József Benedek, és Oliver Huntemann..aki meleget nem biztos, de rengeteg és még annál is több technot hoz magával! Eddig jó? Na akkor folytatjuk...

Tehát március 25-én pénteken budapesti fényes mosolyok találkozása várható az észak-német fémes ütemekkel, stage-en innen és túl.

Az Astronautmusic prezentálásában ez lesz az ötödik alkalom, és biztosan nem az utolsó. Megjártunk vele pár klubbot, és ezúttal visszatérünk a megújult Corvin Klub-ba, melynek hangulata egy az egyben visszatükrözi az a bizonyos „huntemann hangzást” ;)

Hogy ez miből is tevődik össze ? Nos csak ismételni tudjuk magunkat ;mély hangzás, fémes minimalizmus, telt basszusok, hipnotikus grooveok, a tökéletlenség luxusa tökéletes végeredménnyel. A nyers, ősi techno, felesleges filozófiák, és sallangok nélkül. Egyszóval: „typisch Oliver”! Mind rá, mind a zenéjére jellemző az Észak-németországi mentalitás : „több jelenlét kevesebb csillogás”. Neve immár több mint 25 éve egyet jelent a minőségi technoval. A bulival amiről bár tudjuk mikor kezdődik, de a végét csak megjósolni tudjuk ;) Inseiders, outsiders, dancing queens, backsage fans, elsőbálozók, veterán asztronauták, kezdő és haladó „corvinisták”, minden galaxislakó! Ha voltál már, ha nem, aki bújt és aki nem ;) jön „A buli” , amit kihagyni lehet, de nem érdemes. És, hogy miért ekkora az arcunk? ;) Az elmúlt négy alkalom bebizonyította, hogy nem csak mi vagyunk keményvonalas rajongók. Az ötödik felvonás programtervezete : analóg monológ, digitális dialóg, körhintázás a tejút mentén galaktikus ütemekre, tánc kifulladásig, csapzott és boldog mosolyok. 12 hours techno overdose, melyről Herr Huntemann mellett az alábbi urak gondoskodnak majd ; Obrotka, Sikztah, Mateo & Spirit, Bohumil, Lenny B-Tone, Party for Foxies. Ne várj a húsvéti nyuszira , mert idén ő is nálunk bulizik! Március 25. péntek Corvin Klub. Ott tali! ;)

Tickets on presale : Resident Advisor

Early Bird : 2000Huf

Next Release: 2500Huf

At The Door : 3000Huf

---LINEUP---

►Oliver Huntemann (GER)

►Sikztah

►Obrotka

►Mateo & Spirit

►Bohumil

►Party for Foxies

►Lenny B-tone

www.facebook.com/​events/​168864830147368/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó